2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 197 پست
حس میکنم آینده اگه همسرم بچمو بزنه در حد مرگ میزنمش

منم میگفتم ولی من که نمیتونم بزنمش یعنی اون لحظه فقط میخام آروم بگیره کثافت که بیشتر بچه رو نزنه بچم بیشتر نترسه دارم دیوونه میشم اصلا نتونستم بخابم هی جلو چشمم جای انگشت هاش روی صورت بچم

حتما قانعش کنید یه مشاوره خانواده ببرید ایشونو شاید لازم به دارو درمانیم باشن که روشماهم دست بلند میکنه کنترله خشمشونا اصلا ندارن

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجایی بگو یه کتک مفصل بش بزنیم قاطر شوهرت گردنشو باید شکست این باید اورژانسی بره بستری بشه رسما جنون داره جدی میگم خطرناکه 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

خدا این بچه رو نجات بده از دستش 

کاش این مردو ببری دکتر

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 با افتخار اهل‌سنتم❤️✨

کجا اعتراض کنم خانوادم که اصلا پشتم نیستن بفهمن بچه رو میزنن میان دعواش میکنم ولی بازم باید با همین ...

زنگ بزن ۱۲۳ بگو مورد کودک آزاری میخوام گزارش بدم.آدرستون رو بدید من میزنم

کاربر آقا

زنگ نزن به مددکارچون نمیخوای جداشیبرا خودت دردسر میشه

باید زنگ بزنه اونا روانشناس دارن کمک میکنن

بزاره بچش کتک بخوره؟

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
منم میگفتم ولی من که نمیتونم بزنمش یعنی اون لحظه فقط میخام آروم بگیره کثافت که بیشتر بچه رو نزنه بچم ...

تنها دلیلی ک چندتا رشته ورزشی مدرک گرفتم همینه تو موقعیت حساس فقط طرفو بگیرم بزنم 

منم میگفتم ولی من که نمیتونم بزنمش یعنی اون لحظه فقط میخام آروم بگیره کثافت که بیشتر بچه رو نزنه بچم ...

خیر نبینه الهی

اعصابم خرد شد

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
این روانیه رسما

این روزا تو این وضعیت و اینهمه فکر  و استرس خصوصا کسایی ک زمینه دارن خیلی زیاد 

چاره ای نیست پدر بچست بزار بره ک بدتر تنهایی بخواد بزرگ کنه هر مسعله ای راهی دار

گاهی اوقات انقدر مساعل راه حل های پیش پا افتاده دارن ک ادم حیرت میکنه چرا بعقلش نمیرسیده

من هر وقت بابام اخبار گوش میداد تو خونه مامانم یادمه جیکمون در نمیومد چون حساس بود. یا تو مهمونی خیلی بدش میومد شلوغ کنیم کلا باید بنظرم ببینی راه چارش چیه

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

خدا لعنتش کنه ..چرا وقتی شعور نداره خاسته بچه دارشین که بچه رو بزنه؟؟؟؟حیف خدا ب کی بچه میده.. شوهرت دیونس ببرش تیمارستان

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...)