2777
2789
عنوان

یکی از معایبِ زندگی با دخترِ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 110 پست

اسی مقصر اصلی مادرشوهرته واز بچه حرف میکشه 

متاسفانه مادرمنم این عادتو داره واز نوه ها حرف میکشه 

اگه میتونی به شوهرت بگو که با مادرش صحبت کنه که وقتی بچه از خونه حرف میبره باهاش برخورد کنه چون دراینده از این کارش ضربه میخوره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بچه ها همینن بزرگ تر میشن نه شیرینن و نه میشه از اشتباهشون چشم پوشی کرد دختر خودتم بود همین بود سعی ...

دختر خودم بود خیلی جدی باهاش برخورد میکردم و اونم چون من مادرش بودم قطعِ بر یقین ازم کینه به دل نمیگرفت

قبول کن که شرایط اون موقع خیلی فرق میکرد

آدم بچه ی خودشو که حتی بزنه دو دقیقه بعد تو بغلِ خودش آروم میگیره،وای از روزی که بچه ای که از خودت نیست رو خدایی نکرده بخوای بزنی.....کینه میشه و هزار مکافات

من قوی نبودم، صبور هم نبودم؛ مجبور بودم....اجبار ازت یه آدمِ دیگه میسازه!!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی مقصر اصلی مادرشوهرته واز بچه حرف میکشه متاسفانه مادرمنم این عادتو داره واز نوه ها حرف میکشه اگه ...

شوهرم میگه این اخلاق مامانمه،۶۰ساله که اخلاقشه،نمی تونه ترکش کنه

به من میگه تو کارت نباشه،هر چی م شد تو با دخترم مثل همیشه خوب رفتار کن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده،

ولی میشه به نظرتون؟

من دورویی تو ذاتم نیست

نمیتونم تو رو خوب باشم وقتی از طرفم ناراحتم

والا شوهرم زیادی داره  تخیلی  حرف میزنه....

۳ شما دعوا نمیکنید و خیالش راحت میشه برادر زاده اش توی یه محیط امن هست

با شناختی که ازشون دارم،محاله

اونا حتی وقتی دور هم جمع هستن نمیان برادرزاده شونم ببرن میگن فضوله حرف میبره میاره با اینکه میدونن این بچه با طایفه ی مادریش کلا ارتباطی نداره و فقط اونارو بعنوان فامیل داره....

اونوقت چجوری رفاه و آسایش این بچه براشون مهمه؟!!!!

شوهرم میگه این اخلاق مامانمه،۶۰ساله که اخلاقشه،نمی تونه ترکش کنهبه من میگه تو کارت نباشه،هر چی م شد ...

ببین اون دختر فقط 12 سالشه وتوسن بلوغه باید باهاش کنار بیای براش یه هدیه بگیر وباهاش دوست شو 

من حالتو درک میکنم تو مهربونی ولی دلت از شوهرت پره 

کاش بهش میگفتی که بینتون دخالت نکنه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ببین اون دختر فقط 12 سالشه وتوسن بلوغه باید باهاش کنار بیای براش یه هدیه بگیر وباهاش دوست شو من حالت ...

وقتی ازش ناراحتم نمیتونم براش هدیه بگیرم

راسی گفتی هریه

یه چیزی تعریف کنم

این دختر برای  اولین بار تو زندگیش هدیه ی ولنتاینو از من گرفت،

بعده ها که فهمیدم حرف خونمو میبره خونه مادرشوهرم،

بهش گفتم: تا حالا شده از کارای خوبمم براشون بگی؟مثلا اینکه برات با مناسبت یا بی مناسبت هدیه میگیرم،گفت نه!

گفتم پس چرا بدیامو میری میگی ولی از خوبیام هیچی نمیگی؟؟

و اون در جواب فقط و فقط سکوت کرد....

ببین اون دختر فقط 12 سالشه وتوسن بلوغه باید باهاش کنار بیای براش یه هدیه بگیر وباهاش دوست شو من حالت ...

شوهر من تو همه کاری دخالت میکنه

فک میکنه علامه ی دَهرِه

نمیتونه دخالت نکنه

حتی به دخترش یاد داده،از مادرت نیازی نیست عذرخواهی کنی

گلم میشه بگی دلیل کارت چیه؟و اینکه مامانت،مامان خودته یا نامادریته؟؟

نمیدونم

دلیلی خاصی ندارم مدلمه همه حرفو همه جا میزنم

مادر خودمه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

نمیدونمدلیلی خاصی ندارم مدلمه همه حرفو همه جا میزنممادر خودمه

حتی پشت سر مادرتونم بدشو میگین بعد تو روش خوب باشین؟؟؟

الان ۱۲سالشه

احتمالا این بچه از اول هرکجا میرفته ازش در مورد شما  سوال پرسیدن اونم الان عادت کرده بیشتر بزرگترها مقصرن تا بچه ها ،شما حرفی رو که دیگران نباید در مورد شما بدونن رو پیش اون نگید تا کم کم بزرگتر میشه بهش با زبون خوش بفهمونید که اتفاق‌هایی که داخل خونه میفته رو پیش دیگران نگه حتی مادر بزرگ وعمه هاش

شوهرم میگه این اخلاق مامانمه،۶۰ساله که اخلاقشه،نمی تونه ترکش کنهبه من میگه تو کارت نباشه،هر چی م شد ...

عزیزم طرف مقابلت یه بچه است نه یه آدم بالغ 

ماها از بچه خودمون کینه به دل نمی گیریم تو از این بچه کینه به دل گرفتی اونم بخاطر رفتاری که بچه های دیگه هم دارن 

ابن موضوع رو هم خیلی بزرگش کردی 

ماها که بچه های خودمونم میدونیم توی هر سنی باشن بچه مون هستن تجربه شون از ما کمتر و ممکنه کارایی کنن که درست نباشه و مارو ناراحت کنن و بازهم می بخشیمشون چون می گیم بچمون هستن

عزیزم طرف مقابلت یه بچه است نه یه آدم بالغ ماها از بچه خودمون کینه به دل نمی گیریم تو از این بچه کین ...

من ازش کینه ندارم اصلا

فقط ازش ناراحتم،چون براش بد نبودم

کینه ای اگه بودم که الان اینجا دنبال راه حل نبودم....قطعا آدمای کینه ای دیگه اسم طرفم نمیارن چه برسه بخوان دنبال راه حل برای حل مشکل باشن....

منی که بعد از این اتفاقا با اینکه باردارم پا به پای اونو باباش بازارو گشتم که برای یلدا لباس خوب براش پیدا کنم

من ابدا کینه ای نیستم ولی ازش ناراحتم بخاطر دروغاش و اینکه تو روم یه جوره و پشت سرم یه جور دیگه

امیدوارم این مشکل حل شه وگرنه هر روز تو خونه جنگ اعصابه!!!!