2777
2789

و یه خاطره جالب از سال اول دبیرستان بگم  دوران راهنمایی که اصلا سوال تستی نگرفته بودن سال اول دبیرستان همون حلسات اول معلم عربی گفت میخوام از کتاب پارسالتون امتخان تستی بگیرم خیلی اعصابم خراب بود که تستی چجور امتحان بدیم و سخته و بلد نیستیم و.....خلاصه روز امتحان رسید و منم هاج و واج که این چه سوالاییه و....دقیق یادم نیست که خونده بودم کتاب سال قبل رو یا نه و اگه خوندم چه مقدارش.....خلاصه بعضی بچه ها تقلب میخواستن نمیرسوندم میگفتم بلد نیستم و اکثر سوالا واقعا شانسی علامت میزدم خلاصه روزی که برگه رو بهمون دادن من تنها کسی بودم که نمره کامل رو گرفته بودم    

سعی کن به کتابها خوب مسلط باشی چون کلاسهای تست و....بنظرم اونقدرا کارساز نیست،وقتت بزار برا خوندن کتاب هرچند که کنکور سختیای خودشو داره من یادمه برا کنکور فقط تونستم ۷ تا کتاب بخونم که اونم طی مدتها که باور کن شاید چیزی هم یادم نمونده بود با رتبه ۱۳ هزار پیام نور قبول شدم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا ارشد هم دوست نداشتم ادامه بدم ولی بخاطر مامانم ادامه دادم و باور کن حتی یه کتاب هم نخوندم قبول شدم ولی دانشکاه ازاد و تقریبا دوساعت و نیم با شهرمون فاصله داشت ولی خب چون ارشد کلاسها یک هفته درمیان هست زیاد سخت نبود البته بودا از صبح تا شب و دو روز پشت سرهم ولی به هرحال گذشت 

اینارو نگفتم که از من تنبلی رو یاد بگیریا  اینارو گفتم که بدونی بدون استرس درس بخونی خیلی بهتره و وقتی کتابارو میخونی استرست هم کمتره استرس مال وقتیه که ادم هیچی نخونده یا کم خونده 

و پشیمونم که دوران دانشگاه تنبلی کردم میگم با کم خوندن این نمراتم بود اگه میخوندم نمره هام عالی میشد حیف و صد حیف وقتمون میذاشتیم تو فضای مجانی و کانال دوستان دوران مدرسه و دانشگاه و.....رمان خوندن و ..... 

خلاصه خواهر سعی کن قبل از درس خوندن حتما خواب کافی داشته باشی چون همین کم خوابی بی خوابی استرس باعث سردرد و مشکلات دیگه میشه من خودم بابت شب تا صبح بیدار موندنها هم کمردرد گرفتم هم زانو درد البته زانوم اون زمان خوب شد کم کم ولی کمر درده تا چندسال موقع خواب اذیتم میکرد 

و پشیمونم که دوران دانشگاه تنبلی کردم میگم با کم خوندن این نمراتم بود اگه میخوندم نمره هام عالی میشد ...

قربونت برم مرسی از وقتی که گذاشتی برام تایپ کردی و از خودت گفتی طبق چیزایی که ازت شنیدم به نظرم شانسی نبوده و واقعا آدم باهوشی هستی ماشالله که با این تلاش خیلی کم تونستی نتایج خوبی رو بگیری ... دقیقا درست میگی از کم‌خوندن استرس میاد 

چشم فدات شم💗

حسرت اونروزا رو نخور بنظرم همچین عالی بوده 

خلاصه خواهر سعی کن قبل از درس خوندن حتما خواب کافی داشته باشی چون همین کم خوابی بی خوابی استرس باعث ...

بمیرم الهی

ایشالله زودتر خوب بشه 

اگه خیلی اذیت کرد حتما دکتر رو برو 

ولی کیسه آب گرم یا حوله گرم هم برای کمر عالیه حتما امتحانش کن بزار ردی کمرت

نمیدونم این روش استرست رو کم کنه یا نه ولی برا من مفید بود کتاب هارو از قسمت فهرست هر درس رو ببین کدوم صفحاتش کمتره به ترتیب بنویس از اونا شروع کن به خوندن تا بمونه اخر سر درسهای که مطالبش بیشتره  مثلا اگه کتابت ده درس داره که ۷ تاش صفحاتش کمتره بخونی میگی سه تا دیگه بخونم تمومه ولی همون اول وقتت بره برا درسهای که صفخاتش زیاده میگی اوه کلی فصل دیگه مونده 

نمیدونم این روش استرست رو کم کنه یا نه ولی برا من مفید بود کتاب هارو از قسمت فهرست هر درس رو ببین کد ...

خیر ببینی خواهر

روشت عالی بود 

ایشالله همیشه تو زندگیت موفق باشی 

خیلی امشب حالم بهتر شد مهربون🥰😍

هر کسی در مسیر موفقیتش گاهی ناامید میشه و این کاملاً طبیعیه. مهم اینه که بدونی این احساس موقته و تو قدرتش رو داری که دوباره به اوج برگردی.

یادت باشه تو الان داری برای آینده‌ای تلاش می‌کنی که خودت، خانواده‌ت و حتی شاید یه روز فرزندانت بهش افتخار کنن. این لحظه‌های سخت بخشی از مسیر رشدته. هر قدمی که برمی‌داری، حتی اگه کوچیک باشه، تو رو به هدفت نزدیک‌تر می‌کنه.

وقتی خسته‌ای، استراحت کن، ولی هرگز تسلیم نشو. یه روزی می‌رسه که از خودت بابت این همه تلاش و پشتکار ممنون می‌شی. فقط کافیه یه کم صبور باشی و به خودت اعتماد کنی. تو ارزشمندتر از اون چیزی هستی که خودت فکر می‌کنی و من مطمئنم که می‌تونی از پسش بربیای.

حالا یه نفس عمیق بکش، برنامه‌هات رو مرور کن و قدم بعدی رو با آرامش بردار.