2777
2789

کلا اینجور حرفا مثل خوره توجونمه فقط میترسم ،خودمم نمیدونم چیکارکتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه بیخود میکنن با احترام ،همین همه فردا دومی و بیاری پسر بشه میگن سومی بیار دختر نداری

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خدا همین یه بچه رو برام حفظش کنه ،منم ۳۷سالمه و بچم چهار ماهه هست به بچه دوم هم هیچ فکری نمیکنم ....هرکاری می‌خوام کنم برای همین یدونه م میکنم اینقدر بهش عشق و محبت میدم که احساس تنهایی نکنه...حالا ما چهارتا خواهر برادر بودیم چی شد ،انگار یکی بمب انداخت وسط زندگی مون ،بخوام فکر کنم با سه تا خواهر برادر تنهاترینم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)