2777
2789
خدایی من دندونم خراب شده بود اینقدر انداختنش شنبه فردا دیگه باید برم جراحیش کنم 🫠🤣بعد با دندون جرا ...

میشه درباره درس حرف نزنی فردا امتحان دارم استرس شرحه شرحم کرده😵‍💫💔😑😂😂

معلم دینیا خیلی باحالن چیزای مندر آوردیشونو یجوری قالب میکنن بهت خودتم نمی‌فهمی 

میشه درباره درس حرف نزنی فردا امتحان دارم استرس شرحه شرحم کرده😵‍💫💔😑😂😂معلم دینیا خیلی باحالن چی ...

حالا اینقدر گفته شنبه می‌خونیم و نخواندیم ..! 

چن روز دیگه امتحانات دی ماه بهمون تجا.وز میکنن ..! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبحالت حداقا دختری ..! والا ما باید یه فکر بدبختیامونو بکنم یا درس یا فرار کنیم انگشتمون نکنم 🫠💔

تو مدرسه منظورته یا تو اومور زندگانی،؟؟😂😂😂😂

دختر بودنم بد بختیای خودشو داره تو کشور ما کلا هرچی باشی بد بختی حیوونم باشی بد بختی فرق نداره😭😂😂 

خداکنه بیام تو مدرسه دخترا 🫠💔من یکی پسر همه دختر 🤣♥️چه شود ..!

مدرسه دخترا خیلی باحاله(منظورم ک...شره)😂 اینجوریه که بین ۳۰۰ تا دختر که همه دخترن همه دریغ از یه پشه ی مذکر مدیر ببینه مقنعه افتاده از سرت میاد پارت می‌کنه!😂

حتی اجازه نداشتیم همو بغل کنیم ما فک کنم مدیرمون همجنس گرا بود تحریک میشد😂