2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر ببر عزیزم 

تا موقع اگ گل بنفشه دارید تو اب ولرم بریزید یک مقدار صاف کنید بدید بخوره رنگش بنفش بشه اب تب و میاره پایین حدودی من خودم تب لرز شدید داشتم همین و خوردم تبم خیلی کم شد 

39به بالا باید محتاط باشین اگه پاها دستهاش داغ باشه خطره زیادی نداره با پاشوره رفع میشه ولی گردن وپیشونی زیاد داغ نباشه احتمال تشنج  هست درجه اول آستامینوفن 

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

تبش خیلی بالاست به نسبت اینکه بروفن هم دادیالان سریعا ببرش یه درمانگاه اگر پایین نیومده از ۳۸ ک سرم ...

الان شد ۳۷با دستمال اینا،انقدر که هوا سرده جرات نمیکنیم ببریم میگم شاید تا صبح سرکردیم صبح بردیم

39به بالا باید محتاط باشین اگه پاها دستهاش داغ باشه خطره زیادی نداره با پاشوره رفع میشه ولی گردن وپی ...

الان شده ۳۷عززیزم یه هفته پیش سرماخورد تب داشت بردیم دکتر بروفون داد الان همون دم دستمونه تا صبح

الان شده ۳۷عززیزم یه هفته پیش سرماخورد تب داشت بردیم دکتر بروفون داد الان همون دم دستمونه تا صبح

37عالیه نرمال اگر تشدید شد تا سه چهار ساعت دیگه سه سی سی یک قاشق مربا خوری مجددا بروفن

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

الان شد ۳۷با دستمال اینا،انقدر که هوا سرده جرات نمیکنیم ببریم میگم شاید تا صبح سرکردیم صبح بردیم

اگر تا ۳۷ رسوندی پس نبر

اما اگر دیدی ۳۸ شد

نتونستی پایین بیاری و داره میره بالا ببرش سریع

چون تب لعنتی خصوصا توی بچه

یهوووو میره بالا و مجال نمیده

ترجیحا نذار بخوابه

سرگرمش کن تا صبح یه جوری