2777
2789
غمت نباشه آجی 🙂

خیلی سخته کاش خدا واسه هیچکس این غم و نیاره

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به روش آوردی تا حالا؟

تا دل بخواد 

گردن نمیگیره 

همین الان رفتم   یهو دیدم عادت نداشتم گوشی شو چک کنم 

یهو دیدم این چرت پرت داره چند وقت هر کاری میکنم سرده دارم  دق میکنم نمیدونم‌چطوری بگم اخه 

ب اینکه تو اوج جوونیم همسرم چنمتر اونورتر تو گوشی من اینور ب هم هیچ حسی نداریمکاش یکی بود دوسم داشت

خودت خودتو به اندازه همه دوست داشته باش.. گرچه که میدونم آدم گاهی به دوست داشتن نیاز داره ولی وقتی روزگارش اینطوریه میشه چ کرد.. 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چند وقت کات کردین چیشد اصن که کات شد

سه ماه نامزد بودیم بهم خورد 🙃💔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺