2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دآرم دق میکنم

به من هم راجب بو داذن چیزی نگفتن ولی مشکلمو تو جمع اونم چی یه بوه نیم وجبی یهو به حالت چندش گفت خداشاهده شب از سردرد و تب خوابم نمیبرد هی فکرش میومد تو ذهنم به مرور زمان فراموش کردم

دآرم دق میکنم

شاید محض دشمنی بهت گفتن

اشکال نداره محض اطمینان بیشتر‌رعایت کن‌زود به زوو برو حموم شامپو بدن و ...‌حتما استفاده کن 

از نزدیکانت بپرس بگو روراست بگن بهت شاید یکروز حالا یه بویی داده بودی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ما به همکاری داشتیم اونم بنده خدا بو میداد 

بو عرق شدید 

مثلا صبح شنبه میومد با بوی عرق 

همه ازش فراری بودن 

خیلیا تلاش کردن برن بهش بگن اخر یکی رفت تو خاوت بهش اروم گفت اونم کلی ناراحت شد 

ولی خب واقعیتش غیر قابل تحمل بود بوش و همه فراری بودن ازش یکیم عیبشو تو خفا گفت ناراحت شد و کلی توهین کرد به طرف در صورتی که دلسوز ترین ادم همون ادمی بود که رفت گفت 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ما به همکاری داشتیم اونم بنده خدا بو میداد بو عرق شدید مثلا صبح شنبه میومد با بوی عرق همه ازش فراری ...

من اگ بو میدادم همه ازم فرار میکردن نه بچها و همکارا بیان ی ساعت ی ساعت کنارم وایسن حرف بزنیم من نمیدونم این چ بویه ک بقیه نمیفهمن فقط بعضی ها فهمیدن 

من تب کردم

چرا؟ کی گفته حتما‌ مربوط به بهداشته ادویه غذای تند طبع و .... خیلی چیزها تاثیر گذاره 

البته واقعا حق داری ناراحت شی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من اگ بو میدادم همه ازم فرار میکردن نه بچها و همکارا بیان ی ساعت ی ساعت کنارم وایسن حرف بزنیم من نمی ...

اون رفیقمونم همینو میگفت 

میگفت چرا خیلیا به من نمیگن فقط مثلا فلانی اومد گفت 

ولی واقعیت این بود مثلا منه نوعی رابطم باهاش نزدیک بود روم نمیشد بگم 

وقتایی بود کنارش چند ساعت کار میکردم خفه میشدم ولی خم به ابرو نمیاوردم ولی بر عکس من مثلا میدیدم بعضیا سریع جا عوض میکردن یا یه حرکتی میزدن دور باشن 

اینو خود طرف نمیفهمید ولی ماها که اططراف بودیم متوجه میشدیم 

در کل حتما یه چکاب برو تند تند استحمام داشته باش 

ما یه فامیل داریم طرف روزانه حموم میره باز عرقش بو میده بنده خدا 

خلاصه من تورو ندیدم نمیگمم بو میدی یا نه ولی خب چون مثل اون همکارامون حس میکنم شدی برا همین تجربشو میگم بهت اونم دقیقا حرف تورو میزد 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵