2777
2789
عنوان

میاید راهکار بدید زندگیم داره از هم میپاشه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 42 پست
من انقد دیونه شدم خیلی کتکش زدم ادم نشده دیگه امروز به باباش و مامانش و داداشش پیام دادم که فردا میر ...

ببین خواهرانه بهت میگم محکم بجنگ مثل من فک نکن عاقل میشه و کنار میزاره و این حرفا تا بچه نداری درستش کن بخدا مردا هرسال که سنشون میره بالاتر بچع تر میشن وببینن مادر شدی دیگه کاملا قبح کار براشون میریزه و کارخودشونو میکنن چون میدونن ب همین سادگیا قید زندگیو نمیزنی

عزیزم چقدر سختتت🥺حتما باهاش اتمام حجت کن اینجوری که نمیشه زندگی کرد

کاش امشب نمیرفتم من که میدونستم این ادم جمع نیست

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگ بخوام اینجا بگم هرشب ی فیلم و داستان داریم با این مرد دائم الخمر

زندگیم عین جهنمه ..بچه هام هرشب بهانه باباشونو میگیرن 

مهمون بیاد مهمونی بریم عروسی فاتحه بازار دکتر هرجاااااا بریم بهمون زهرش میکنه انقدر که از انسانیت ب دور شده 

ببین خواهرانه بهت میگم محکم بجنگ مثل من فک نکن عاقل میشه و کنار میزاره و این حرفا تا بچه نداری درستش ...

برم خونه بابام؟

من یه برادرشوهر دارم شبیه شوهرم بود اون اواخر که یادمه هر شب مست بود بعد مشکل فشار و کبد و اینا پیدا کرد دکتر گف اگه یبار دیگه بخوری زنده نمیمونی کامللللل گذاشت کنار کامل

بخدا ارزومه شوهر منم اونطوری بشه

ولی دیگه فردا میرم خونه بابام خوبیش اینکه خانوادش همه پشتمن

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
خانوادش اینطوری نبودن خط قرمزمم شراب نبود داداشای خودمم میخورن خودم خانواده ازادی دارم ولی اونا همه ...

با مشت کوبیدی پشت شوهرت؟ نمیدونی نقاط پشت وقتی کسی یهوو بزنه پشت کمر آدم اونم با مشت اونم آدمی که مسته فرد در حال طبیعی با مشت بکوب به پشت کمرش یعنی دقیق پشت ناحیه ریه میبینی نفسش می‌ره و خدا باید رحم کنه که نفسش در بیاد بعد فردی که مسته رو شما زدی؟؟؟حالا اینا به کنار گلم چطور دلت میاد دست رو کسی بلند کنی عزیزم نکن خواهش میکنم ازت می‌دونم عصبی شدی ولی خواهش میکنم کنترل کن خودتو....

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

حرومه خدا هرکاری کنی بیاد تو زندگی رنگ خوشی میره از اون حالا هرچیم باشع کاش قید میکردی ..اگ خانوادت میخورن دلیل نداره ک همسرتم بخوره انقدر عوارض داره  ک اگ بد مستیش زندگیتو نابود نکنه یا مریضیش داغون میکنه یا هم چیزای دیگه. ادمی ک حروم خدارو بی توجه میخوره نمیشه باهاش زندگی کرد 

من اگ بخوام اینجا بگم هرشب ی فیلم و داستان داریم با این مرد دائم الخمرزندگیم عین جهنمه ..بچه هام هرش ...

چطوری شده یعنی؟میفهمم چی میگیا من جلو همه غرورم خورد شده فامیلامون منتظرن یچیزی از ما پیدا کنن 😭خیلی حالم بده

برم خونه بابام؟من یه برادرشوهر دارم شبیه شوهرم بود اون اواخر که یادمه هر شب مست بود بعد مشکل فشار و ...

خانواده اینم پشت منن ولی فایده نداره

تازه خانوادش اهل مشروب نیستن بجز این 

منم منتظرم بدنش از کار بیفته تا دیگه نتونه بخوره هرشب دعا میکنم مشروب بلایی ب سرش بیاره که تا دست بهش بزنه زبونش آتیش بگیره از صدفرسخی ببینه فرار کنه

با مشت کوبیدی پشت شوهرت؟ نمیدونی نقاط پشت وقتی کسی یهوو بزنه پشت کمر آدم اونم با مشت اونم آدمی که مس ...

وای میدونی چیه من اینارو نمیگم الان خودمو توجیه کنم

میدونی سه سال جنگیدم سه سال هررررروز همین بوده هرروززز من انقدددد گریه کردم داد زدم وحشتناکا صدام سه روز درنیومده انقد داد زدم انقد التماس کردم انقد دعوا کردیم بعد اثرات اونا باعث شده یه ادم بشدت پرخاشگر بشم من اصلا پرخاشگر نبودم دست بزن نداشتم الان چون فشار عصبی شدید رومه وحشی شدم و میدونی جالبش چیه اینکه داییم و پسر خالم دیدن😔 حالم خیلی بده

خانواده اینم پشت منن ولی فایده ندارهتازه خانوادش اهل مشروب نیستن بجز این منم منتظرم بدنش از کار بیفت ...

وای دقیقا منم دقبقا

چطوری شده یعنی؟میفهمم چی میگیا من جلو همه غرورم خورد شده فامیلامون منتظرن یچیزی از ما پیدا کنن 😭خیل ...

چجوری شده؟

زندگیم سرده سرد رابطه ب هیچ وجه 

حرف زدن و معاشرت ب هیچ وجه رسیدگی ب بچه ها اصلا 

هیچ جا باهامون نمیاد خونه نمیاد اگرم بیاد فقط حرفای چرت و پرت و خواب... استایلش نابود شده قیافه ش بی ریخت شده کلی بدهی بالا آورده  فقط با رفیقاشه جواب تماس بچه هامم نمیده  دروغگو شده شدید

وای میدونی چیه من اینارو نمیگم الان خودمو توجیه کنممیدونی سه سال جنگیدم سه سال هررررروز همین بوده هر ...

خدا خودش هر چی زودتر بهت آرامش و سلامتی و خوشبختی بده توی این شب برات از ته دلم دعا میکنم خدا به زندگیت آرامش و به خودت خوشبختی بده .نگران نباش توکل بخدا داشته باش مطمعن باش امیدت بخدا باشه غیر ممکن برات ممکن میشه ایشالله 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

برای منم دعا میکنی لطفاشاید دعای تو گرفت کسی چ میدونه

چشم محتاجم به دعای همتون ...برات امن یجیب و صلوات میخونم گلم خدا ایشالله دستتو بگیره دلت شاد شه