2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همه جور تفکر و گرایشی هست دلیل نمیشه درست باشه مثال یه سریا گرایششون هم جنس گرایی هست شما می‌پسند ...

عزیزم چرا به من گیر دادی منم همینو میگم، میگم علیرغم میل باطنی شما این تفکراتم هست. ولی باطلن حالا شما حتی خوشت نیاد ولی اونها شما رو درجه دو نگاه میکنن من نگفتم که من شما رو درجه دو نگاه میکنم. همین الان همینجا هستنا تو همین تاپیک که نژاد پرستن شما راه دور نرو

تو هنوز منظور منو نفهمیدی بحث نژاد نیست بحث تمدن هست ادعا ندارمادعا هم بکنم حق دارم من لرم ایرانیم ا ...

کر خو👌👌👌

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

کسی که با تعصب بحث میکنه عامل بحث هست...من بحثی با ایشون ندارم، فقط مدرک رو کردم

هیچ مدارکی ندادی ؟

بنده 13 سال از شکا بزگترم و دوتا لیسان و یک فوق لیسانس دارم

بحث نژاد نکردم

گغتم تمدن نداشتن 

المان انگلیس هم اون موفع تمدن نداشتن تقصیر من چیه؟

تو ارادت بیجا به اعراب داری و میخوای باشون تمدن بسازی به من چه؟ بحث تمدن و باستان هست نه نژاد و دین بفهم

ینی شما اریایی هستی؟

نژادوژن خالص وجودنداره ایرانی هایک ژن آریایی دارن ولی خالص نیستن کل مردم دنیاهمینن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
شما عربی؟ خب هرکسی به اصل و ريشش برمیگرده عزیزم قرار نیست همه مثل شما فکر کنن

نه من بختیاری ام عزیزم

بله اگه به ریشه اش بر میگرده

ادعا نکنه ایرانی هستن

این تاپیک هم بی معنیه

خودشون و جدا میدونن

ما چرا گرم بگیریمشون

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ما عربا همش دلمون میخواد حرص یکیو در بیاریم 😂😂😂خوش گذشت برو بیرون از تاپیک

من با اعراب خوزستان ارتباطات زیادی دارم غالبا شریف هستن خودشون ایرانی میدونن

بعضیا اسالتا لر خرم ابادی بودن و حالا عرب زبان شدن