تنها بازیگر زنیه ک محجبه هست اصلا بازیگر زن محجبه نداریم
جز سوگل طهماسبی چقد دوستش دارم
چرا بازیگر زن مومن محجبه نداریم
استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟
سلام عزیزم میشه بپرسم کمر شما خوب شده چه کارکردی من نه ماه هست نمیتونم راه برم همه کاری کردم نیاز به ...
سلام عزیزم
لعنت ب کمر درد ک دو ساله اسیرم همین الان دارم از درد میپیچم ب خودم چون امروز جارو برقی کشیدم وزیاد سرپا بودم کلا یه دردی هست باید باهاش کنار بیاییم ببین تا همیشه هست فقط آستانه تحمل ما میره بالا وراه مقابله و یاد میگیریم فیزیوتراپی لیزر ومگنت طب سوزنی رو حتما برو داروی ایارج حتما استفاده کن همیشه گرم نگهدار کمرتو با کمربند پشمی شتر ببند
سلام عزیزم میشه بپرسم کمر شما خوب شده چه کارکردی من نه ماه هست نمیتونم راه برم همه کاری کردم نیاز به ...
در ضمن از اعصاب هم هست حرص و جوش ناراحتی باعث تشدیدش میشه بهم ثابت شد