2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خیلی خیلییییی زیاد. ۱۴ ساله باهمیم. دوست بودیم، بعد از ۲ سال آشنایی ازدواج کردیم. ملاکم فرهنگ بالای خودش و خونوادش بود اول، پاکی و صداقت، و اینکه عصبی و سختگیر نباشه و اعتراف میکنم خوشتیپی😂 ولی بیشتررررر از همه ی اینا برام مهم بود که زنو جنس ضعیف نبینه و تحقیرش نکنه و نخواد اینفلالسو کلا ازش بگیره و به چشم یک انسان نگاش کنه و مردسالار نباشه، که اینم برمیگرده به فرهنگ خانوادش که عالیه.

چاره ای نداشتم جز این انتخاب...ن خواستگار درست وحسابی داشتم نه خانواده حمایتگر ن کار و درس خوبی بود ک بهش دل ببندم ...

جالبه اینجاست ک توی بدترین شرایط آقامون اومد و در بدترین حالت ممکنه و بی میل ترین حالت قبول کردم خیلی خنثی بودم واقعیت دلم میخواست حداقل دوستش داشته باشم یا حداقل اون دوستم داشته باشه ...نمیدونم چرا ما ب پست هم خوردیم...

پشیمونیم برا اینه ک چرا نموندم واسه خودم ی زندگی مجردی و تنها بسازم و برم ی گوشه خودم کار کنم و زندگیمو بچرخونم مگ تنهایی الانم با قبل چ فرقی میکرد ...

خیلی خیلی خیلی زیاد راضیم 

۱۷ ساله باهمیم 

ملاکام انقدر زیاد بودن که مشاور هنگ کرده بود تا فکر کجاها رو کردم 😅🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلی خیلی خیلییییی زیاد. ۱۴ ساله باهمیم. دوست بودیم، بعد از ۲ سال آشنایی ازدواج کردیم. ملاکم فرهنگ ب ...

خداروشکر

ماشاالله

چشم بد دور ازتون

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏