2777
2789

خیلی خیلی ناراحتم  اولش که تازه شروع کرده بودم  جیش میکرد همه جا عادی بود ۲۵ روز بعد دیگه کلا راه افتاد و هروقت جیش داشت میگفت دیگه خیلی بش اطمینان داشتم و نگران نبودم میدونسم هرجا باشیم میگه ولی الان بعد از گذشت چن ماه چه خونه مردم چه خونه خودم روزی حدقل ۲  یا۳ بارو جیش میکنه شلوارش پی پی نه ها فقط جیشو بضی وقتا نمیگه هرچقد تشویق میکنم بگه دیگع نمیشه. اخه چراالان یادش افتاد که جیش کنه خیلی داغون شدم اگه دیگه اینجوری پیش بره چی ازش بیزار شدم. بنظرتون دوباره پوشک کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند سالشه اگه زیر ۳ سال هست پوشک کن یکم بعد مجدد شروع کن الان فصل خوبی نیس بذار گرمتر شه هوا

۳ سال و ۳ ماهشه.  من الان از پوشک نمیگیرمش که خیلی وقته پروسه اش تموم شده الان بعد چندماه داره جیش میکنه بااینکه مایعات نمیخوره اصن

الان ۳ سال و ۳ماه

پسر من ۳ سالشه. دو هفته ،دوهفته بهش فرجه دادم تا یاد بگیره 

از دوسال و دوماه شروع کردم که دوسال و چهار ماه بود ک تونستم بگیرم اما فقط جیشش رو..پی وی رو فقط تو پوشک می‌کنه  خودمو بکشم نمیره دسشویی .دیگه منم کاری به کارش ندارم هر بار پی پی داشته باشه پوشکش میکنم تا کم کم خودش بدش بیاد 

شما هم وایسه هوا گرم بشه