2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسری ک عاشقش بودم رو بخاطر چهارچوب هایی ک داشتم نتونستم باهاش باشم اونطور ک میخواست و از دستش دادم

🥲💔🥲

زندگی اگر زیبا میبود :) با گریه آغاز نمیشد...!                          غم ما داستان روزگار بود،ن پسر مردم...

جایی ک بدنیا اومدم رو خیلی میپسندم... ولی کاش پولدار بودیم...همین خانواده و همین آدم ها ولی با پول ز ...

همه چی ک پول نیست خوشبحال تو 

این ای کاش هم از خیالت بپاک با پول خیلی چیزا تغیر میکنه

اگ برگردی عقب چیو تو زندگیت تغییر میدی؟

به دوستام اعتماد نمیکردم و سعی می‌کردم رفیق باز نباشم....

متاسفانه ریدن ب زندگیم....ایشالا کارما بزنه تو کمرشون... ک نمیزنه... ظالم باش، سالم باش

به دوستام اعتماد نمیکردم و سعی می‌کردم رفیق باز نباشم....متاسفانه ریدن ب زندگیم....ایشالا کارما بزنه ...

انشالله 

زندگی اگر زیبا میبود :) با گریه آغاز نمیشد...!                          غم ما داستان روزگار بود،ن پسر مردم...

خب برا چی گریه میکنی اگ هنوز حسی بهش داری رک بهش بگو دیگه

ندارم سه ساله جدا شدیم توافقی نیشوشیه میزد همش تو گذشته ومساۓله الکی وبی ارزش بحث راه مینداخت سره  چیزای پوچ و مسخره که  باعث خندس اگه بگم شش سال تمام تحمل کردم مریضم کرده بود با این شخصینیشونیشوشخصیت وره هم بردمش یه هفته بیشتر جلو خودشو بیشتر نمیتونست بگیره رو همخوابی و روابط عاطفی مون خیلی تاثیر گذاشت سرد شدم

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

نه پول خییییلی مهمه... پول شاید خوشبختی نیاره ولی بی پولی بدبختی میاره....

موافقم باحرفت