2777
2789
عنوان

اصلا از خودم خوشم نمياد

134 بازدید | 13 پست

احساس زشتي دارم 

خسته شدم ديگه دائم چهرمو تو اينه نگاه ميكنم با ديگران مقايسه ميكنم دست خودم نيست اصلا 

هر كاري انجام ميدم تو صورتم دوسش ندارم دوبار بينيمو عمل كردم ولي هنوزم حس ميكنم كجه تو عكسا خيلي كج ميوفته تو آيينه كه نگاه ميكنم خوبههه ولي تو عكسا خيلي بده ديشب يه عكس دسته جمعي انداختيم انقد بد افتاده از ديشبه حالم گرفتس 

اصلا انگار خوره گرفتم هي ميرم ژل ميزنم ولي بازم خودمو دوست ندارم با اينكه ديگران ميگن تو خوشگلي ولي خودم همچين حسي ندارم نميدونم چيكار كنم؟بنظرتون برم مشاوره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بری خیلی خوب میشه از زندگی الانت راضی نیستی؟دوست داشتی چجور زندگی کنی مثلا دیدی از دروغ گفتن بدمون م ...

از زندگيم كه واقعا راضي نيستم كلي چيزا هست كه حسرتش مونده به دلم هنوز نميدونم واقعا چيكار كنم

عزیزم باید روی عزت نفست کار کنی اما قبل از اون به این فکر کن که این جامعه ی سرمایه داری (در سراسر جهان) از عمد داره کاری می‌کنه من و تو و تمام زنان احساس بی‌کفایتی و ناکافی بودن کنیم. تا از یه طرف محصولات بهداشتی و آرایشیشون فروش بره از یه طرف دکون دکترها و جراح های زیبایی رو سکه کنه. 

من اوایل بدون آرایش پامو از خونه بیرون نمیذاشتم، از وقتی که به این قضیه فکر کردم گفتم گوربابای این چیزا. کی تعیین می‌کنه چی زشته چی زیبا؟ 

عزیزم باید روی عزت نفست کار کنی اما قبل از اون به این فکر کن که این جامعه ی سرمایه داری (در سراسر جه ...

اصلا نميدونم چيكار كنم اعتماد به نفسم بره بالا😑

اصلا نميدونم چيكار كنم اعتماد به نفسم بره بالا😑

مطالعه کمک می‌کنه. مشاور هم خوبه ولی اگر بتونید مشاور خوب دید کنید. 

انجام بعضی کارا مثل ورزش یا کارهای هنری هم کمک می‌کنه.

از زندگيم كه واقعا راضي نيستم كلي چيزا هست كه حسرتش مونده به دلم هنوز نميدونم واقعا چيكار كنم

بیشتر در مورد عزت نفس کتاب بخون یا گوگل سرچ کن احترام به خود عزت نفس

اگر کار کوچیکی دوست داری انجام بده مثلا پیاده روی که خرجیم نداره راحته یا یه خوراکی که همیشه دوست داشتی یا یه کلاس اسون 

کلا سعی کن وقتتو با چیزایی بگذرونی که حالتو بهتر میکنه کم کم شروع کن❤️❤️