2777
2789
عنوان

دارم مییییمییرم

50 بازدید | 6 پست

امشب فامیل جمع شده بودیم خونه مادربزرگم پسرم داشت بایه وسیله ای بازی میکردبچه یکی ازفامیل رفت پیشش بازی کنه پسرم کشیدازدستش حالاخواهرش که خبرمرگش ۲۰سالشه چنان دادی زدسربچم که ترسیدسرشوانداخت پایین نمیدونم چرالال شدم اونجاچیزی بهش نگفتم ینی نمیخواستم اوقات بقیه روخراب کنم ولی امدم خونه عین دیونه شدم 

میخوام فردازنگ بزنم چنان بارش کنم که خدامیدونه ولی نمیتونم صبرکنم صب بشه

وقتی همون زمان نگفتید بعدا هم نگید بهتره چون فکر میکنن بعدا یادتون اومده یا به کسی گفتین اون یادتون داده بنظرم دفعه بعد که دیدینش ی داستانی بیارید وسط بعد بهش بگید تو اینکارو کردی با خنده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی همون زمان نگفتید بعدا هم نگید بهتره چون فکر میکنن بعدا یادتون اومده یا به کسی گفتین اون یادتون ...

هرفکری میخوادبکنه من میخوام خودموخالی کنم 

میخوام بگم بچم همش شب ازترس بیدارمیشدنمیخوابید

آخی یعنی در این حد رفتار زننده ای داشته هرطور خودتون میدونید درسته

آره عین الاغ جیغ زدهمع برگشتیم طرفش 😭

یادم که میوفته میخوام موهامودونه دونه بکشم که بچموتنهاگذاشتم هیچی بهش نگفتم 

بچم خوابیده ولی میخوام بهونش کنم بگم بهشون