2777
2789
عنوان

کیا از کنکور و درس سر در میارند لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 72 پست
یعنی اردیبهشت قبول بشه میتونه بره دانشگاه یا این سری فرمالیته ست

فرمالیته چیه عزیزم کنکوره ها عقد و عروسی که نیست .. همش فرصته برای کسی که میخواد قبول بشه.. معلومه که با کنکور اردیبهشت میشه دانشگاه رفت اگه نمیشد پس چرا برگزارش میکنن؟😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بخونه تو دانشگاه بنظرتونفرهنگیان هم آزمون بده

ببین الان چن ماه مونده تا کنکور 

کمر همت ببنده روزی ۱۲ ساعت مطالعه و ۳ ساعت کلاس داشته باشه 

تا اریبهشت میرسونه خودشو 

ایشالا یه رشته خوبم میاره ولی باید بزنه تو فاز خرخونی

نمیشه گفت چی میاره چون میگین درس نمیحونع حالا باید شروع کنه تا ببیته به کجا میرسه 

ولی ایشالا موفق میشه 

من دیدم کسی که پارسال آذر شروع کرد درسخونم نبود همش از دعوا و کوچه پیداش میکردن 

نشست یباز خوند الان قاضی میشه اینده اونم تهران میخونه

میگه آزاد برم تربیت بدنی بخونم

خب پس یه هدفی داره

اگه با شهریه دادن مشکلی ندارید بله می‌تونه بره آزاد

فقط خب چرا یکم درس نخونه که بره دولتی؟😅 چون همچینم رتبه ی خیلی عالی ای لازم نداره این رشته البته بستگی به دانشگاه هم داره

به نظرم کنکور رو بده و اگه تربیت بدنی میخواد موقع انتخاب رشته دولتی رو بزنه اگه قبول نشد بره آزاد

اما شما واقعا انگار خودتون اطلاعات زیادی درمورد کنکور و دانشگاه و رشته و اینا ندارید

پسرتون هم انگار هدف قاطعی نداره و نمیدونه چی میخواد

همین الآنم دیر نشده برید یه مشاور کنکور عالی و درجه یک پیدا کنید باهاش صحبت کنید یه سری چیزا رو توضیح بده براتون از این سردرگمی خارج بشید

اگه تصمیم بر این شد که درس بخونه پسرتون و هدفش عوض شد و رشته ی دیگه ای خواست ایندفعه همون مشاور براش برنامه بنویسه و پر قدرت درس بخونه اگه هم نخواست می‌تونه بره همین تربیت بدنی آزاد فقط من از آینده و بازار کار این رشته چیز زیادی نمی‌دونم 

این پیشنهاد من بود دیگه خودتون هر کاری صلاح میدونید انجام بدید