2777
2789
خب همینه دیگه خواه م خیانت نمیکنهپس از کلا مدلشونه بد دهن حرف میزنم باهم زشته نشونت بده من خودم شوهر ...

شوهرم کلا ادم بددهن وعصبی وباادمای خوبی نمیگرده گفتم باهاش نگرد رابطشو بیشترکرده الانم شک کردم داره چکارمیکنه

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توی شرایط مناسب بشین باهاش آروم حرف بزن. ازش بپرس ببین بهت علاقه داره یا نه، زندگیتون و ادامه ...

خیلی بحث داشتیم شدید کلا ازم دورشد والان دیگ زیربارهیچی نمیره میخوادک لال بشم هیچی نگم

ناراحت نباش شاید شب یلدایی کله اش داغ بود متوجه رفتارش نبوده

بهش گفتم امشب رفتم خونه دیگ تموم چون اینکارو کردی هولم داد من با پا زدم بهش

نمی‌دونم شرایط شمارو ندارم ولی من پنج‌ساله توی رابطه ام نمیزارع دست بزنم به گوشیش چند با. زدم تو دهن ...

مطمئن باش یه چیزی هست که میترسه

ضمنا هرچی هست پاکشون میکنه

میتونی برنامه هاشو رو گوشیت بزنی

اون موقع معلوم میشه

بهش گفتم امشب رفتم خونه دیگ تموم چون اینکارو کردی هولم داد من با پا زدم بهش

😂😂😂😂

چه بامزه

عیب ندارد بگیر بخواب جوش دنیا رو نزن بابا هرچی یه مشکلی داره تو شوهرت اینجوریه من جاریم اذیتم می‌کنه از یه طرف شیش سال شهر غریبم دارم دیوونه میشم

جوش نزن درست میشه با گذشت زمان همه تهش میمیریم‌ حداقل تو کمتر حرص بخوری

ولش کن بذار خودش زنگ بزنه زنگ‌نزد برو تنهایی پیش پدرمادذشم بگو مشکل تو

نشدم که به درک تنهایی بهتره

شوهر هیچ آش دهن سوزی نیست گلم من ک پشیمونم

مطمئن باش یه چیزی هست که میترسهضمنا هرچی هست پاکشون میکنهمیتونی برنامه هاشو رو گوشیت بزنیاون موقع مع ...

اصلا گوشی دستم نمیده منم میدونم یچیزی هست مطمعنم مطمعنم ک میترسه فقط موندم چراا اخه چرا

😂😂😂😂چه بامزهعیب ندارد بگیر بخواب جوش دنیا رو نزن بابا هرچی یه مشکلی داره تو شوهرت اینجوریه من جا ...

خیلی بهم ریختم خیلی بی لیاقت خونه مادرش بودیم شب یلدا بعدهمه گفتن بریم خونه مادرش رفتیم شب نشینی دیدم هی میگ مانریم خوابم میادنمیدونم کجا میخواست بره گفتم دروغ نگو کجا میخوای بری هی گفت ن براحتی قسم دروغ میخوره تااینکه رفتیم خونه خواهرش دیدم همش میگفت زودبریم دیدم گفت برم دستشویی کاپشنشوپوشید رفت توحیاط گوشیشم برد مطمعن سدم داره دروغ میگ یابرنامه ریخته بارفیقاش بره بیرون یااونقدراشعال داره ی علطی میکنه اومدداخل رفت تواتاق خوابید رفتم پیشش گفتم گوشیتوبده شلوع کرد گرعت دسش خودش گفت اینجوری ببین گوشی دست تونمیدم بعددیدم همون پسره ک عوضی بهش پیام داده گفتم پیام دوستت نمیخونم گفت محال دیگ گوشی بهت بدم  گفت بده نداد همون طورک درازکشیده بود باپا زدم توکمرش دوبار گفتم ندی تموم اونم هولم داد دادزد

منم متنفرم کسی به گوشیم دست بزنه یعنی بیزارمااااا ولی خب اگر همسرم گوشیمو برداره بهش تذکر میدم، ولی ...

من اگ شوهرم تذکر بده

بدتر رو گوشیش حساس تر میشم

کلا هرموقع دلم بخواد گوشیشو چک میکنم