2777
2789
شبت ک‌میخوابه نمیتونی گوشیشو چک کنی؟منم شوهرم می‌ترسه برم چت با زفیقاش چون پسرا بد دهن حرف میزنم یبا ...

گفت تودست خودمو گوشبو ببین ووباراخرت باشه گفتم بده دست خودم گفتم ن بعدهولم داد ک ففقط تودست خودم گفتم چت کسیونمیخونم ولی نداد

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیخوام الکی تهمت بزنمهمیشه اینجوری روی گوشی حساس بوده؟ گوشی تورو چک کرده تا حالا؟ منظورم اینه که ...

گوشی منوچک ممیکنه اصلا ولی من بخاطردروغاش اربارچک میکردم چیزی نمیگفت ولی الان گفت نمیدم خودتوتغییربده من بهش اعتمادندارم چون دروغ گفت

گوشی منوچک ممیکنه اصلا ولی من بخاطردروغاش اربارچک میکردم چیزی نمیگفت ولی الان گفت نمیدم خودتوتغییربد ...

همین یه امشبو نداده؟

خب شاید بدش اومده از چک‌کردنت

تو نباید حالت چک کردن بگیری به خودت مثلا گوشیشو همینجوری برداری برس توش بگردی همین خیلی ریلکس

نمیتونم ازدواج دومم

وای اگه عقدی که جدا شو

ازدواج دومت باشه

طلاق بگیری بهتر از اینه که عمرتو زندگیتو جهنم کنی با مرد خائن که حتی سلامت جسمیش هم تضمین نیست. شاید مریضت کنه.

حواست باشه اشتباه نکنی

همین یه امشبو نداده؟خب شاید بدش اومده از چک‌کردنتتو نباید حالت چک کردن بگیری به خودت مثلا گوشیشو همی ...

نمیده دستم محال میدونم شوهرم وقتی میگ ن یچیزی هست

وای اگه عقدی که جدا شوازدواج دومت باشهطلاق بگیری بهتر از اینه که عمرتو زندگیتو جهنم کنی با مرد خائن ...

نمیدونم چرااینکاروکرد اینم بگم یماه شدید بحث داشتیم اینقدرازم دور شده بود عین خیالش نبود من هستم تواینمدت انگارن انگارزنشم

نمیتونم ازدواج دومم

خب باشه 

ببین

دوتا راه داری 

خودتم میگی ازدواج دوممه 

دو حالت داریم یا روشن فکر باش و تا آخر عمر حرف مردم و گوش کن

یا اگه میخوای حرفایوشونو نشنوی الان آروم باش و سر فرصت موضوع رو حل کن حتی اگه حل هم نشد چشماتو ببند و زندگیتو بکن 

نمیشه همه چی همیشه عالی باشه 

ثانیا احتمال میدم ناراحته ک چک ش میکنی مردا بدشون میاد

اگه قبلا می‌داده الان نه پس شاید چیزی ناراحتش کرده

باهاش منطقی صحبت کن اگه البته خالش خوبه اگه اعصابش خورده فقط و فقط بدتر میشه

بهش باید بفهمونی گوشی چیز شخصی نیست بین. ن و شوهر

نمیدونم چرااینکاروکرد اینم بگم یماه شدید بحث داشتیم اینقدرازم دور شده بود عین خیالش نبود من هستم توا ...

بحث تو عقد طبیعیه 

ولی اینک میگی انگار نه انگار زنش بودی بده

بنظر من خودتو بدبخت نکن توجیه هم نکن

بهش واضح بگو

بگو تو داری کاری مکنی الان بهتره بگی تا بعدا ابرومون بره

و ببین حتی اگر ازدواج دومن هم باشه وقتی طرف خیانتکاره بهتره تنها بمونی تا با این باشی 

و اگه میتونی برو پیشش شب بمون با برو خونه ش زنشی غریبه ک نیستی