2777
2789
عنوان

کاش شوهرم عرق نمیخورد😭😭😭

282 بازدید | 22 پست

خیلی از همه احاظ خوبه ماشالله الان دستم رو سینش بود خواب بود تو خواب دستمو بوس میکنه پونصد تومن داد بهم گفت کادوی یلدات همیشه احترام خانوادم میذاره اما ی بدی بزرگ داره ک هرشب مست میکنه و من واقعأ ازش متنفر میشم اون همه عشق یهو تو دلم تموم میشه و اینکه خیلی بچه ننه است کاش این دوتا عیب رو نداشت تا روزی هزاربار براش میمردم براش دعا کنید خدا نجاتش بده اهلش کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرشب؟ کبدش نابود میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نه تنها کبدمغزش و معده و کل بدنش نابود میشه

🫤اخه هرشب چطوری واقعا منم همسرم سالی یبار عروسی یا مهمونی میخوره همونم بعدش دعوا داریم یهفته

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید