2777
2789
نمیدونم دیگه خوددانی همه اولش روانیت میشن!دیوونه ای حسی بش نداری قید آرزوتو بزنی؟

یسال فرصت دارم فکرامو بکنم که مدرک زبانو کامل بگیرم و پروسه ویزام طی بشه

اگه واقعا همینجوری بی حس بودم نسبت بهش قطعا قید عشق رو میزنم و میرم

یه تعلیقی😵‍💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت چکارست ؟انشالله خدا بهتون کلی رزق وپل بده با اومدنش

کارمندا ممنون گلم همچنین اخه میدونی دوست دارم دستم تو جیبم باشه دوست دارم انقد درامد داشته باشم که روز پدر و روز مادر خودم برا مامان بابام کادو بخرم نه اینکه از شوهرم پول بگیرم  یا روز مرد با درامد خودم برا شوهرم چیزی بخرم ، خسته شدم از مقایسه شدن ، جاریم همش پز شغلشو میده با اینکه رشتش و همچیش خیلی از من پایین تر بود

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

کارمندا ممنون گلم همچنین اخه میدونی دوست دارم دستم تو جیبم باشه دوست دارم انقد درامد داشته باشم که ر ...

اره بابا این مقایسه خیلی بد کرده همه چیو

کلا حس میکنم مجردی بهتره برا کار

حدس میزدم مقایسع بیشتر فشار بیاره

کلا بعضیا از همه جا شانس دارن

هم شغل هم ازدواج خوب نعمته 

ولی حتما اونم مشکلاتی داره تو زندگیمردا وظیفشونه پول بدن کاش حداقل شوهرت پولدار بود 

من شاغلم ولی بخاطر مقایسه ها ازدواج نمیکنم