2777
2789
عنوان

میخام از خجالت بمیرم فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک نکنم

خواهر من تو یه فست فودی کار می‌کرد همکاراش زیرآبشو زده بودن که فلانی کار نمیکنه و اینا

خواهرم خودش استعفا داد فرداش رفیق خودشونو جایگزین کردن

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

اخه تو زمستون کی بو میگیره بدنش؟! 

حتی اگر حموم هرروزم نره 

والا بهونس 

میگفتی میخوایید ردم کنید بهونه دیگه بیارید

خودت و هفت جد ابادت بو عرق میده   

نشین الکی حرص بخور 

برا هر حرف مفتی قرار نیس بهم بریزی 

محکم باش خواهر جان

خب به نظرم انتقاد پذیر باش هدف از کار کردن رشد و پیشرفت کردن وفتی یکی مشکلتو میگه سعی کن حلش کنی چون حداقل میدونی تو جات درجا نزدی بلکه یه مرحله پیشرفت کردی

برای زیر بغلت کرم زینک اکساید کمی بعد از حمام بزن تا حمام بعدی لازم نیست تمدیدش کنی یک بار کافیه

از مام های خوشبو استفاده کن و همیشه یه عطر ملایم بزن رو لباسات 

تو لباسات صابون بذار

داخل اب اتو کمی عطر بریز

لباساتو با خوشبو کننده یا نرم کننده سافتلن بشور

الان من خودم میدونم بهدخودم مطمعنم بو نمیدم حموم که رفتم لباسا شسته خودت باید بفهمی راست گفته یا دشم ...

من واقعا بو نمیدم بخدا نمیدم اگ میدادم بقیه همکارام نمیومدن نزدیکم هی حرف بزنن و ازم فرار میکردن