2777
2789

امشب شب یلدا بود همه بودن قشنگ مغز شوهر من شسته شو شده قبل خواستگاری گفت ۵سال بعد بچه حالا گیر دادن بچه چرا نمیاری الان وقتشه بچه بیارخوشم نمیاد کسی به روم بیاره کی بچه بیارم خوب هر چی شرایطی داره مگه شوخیه خسته شدم ازشون هر چی کمتر مبیبنمشون ترانشم بیشتره  من تازه جاری دار شدم امروز جاری پیش من نشسته بود دختر عمه  شوهرم باهم دوستیم بعد از زور اینکه من پیش اون بودم انو تحویل میگیره منو نمی‌گیره حوصله اشنو ندارم بعد شوهرم میکه برو با مامانم حرف بزن برو با خواهرم حرف بزن خسته شدم ی جا میریم من غریبه باید بقیه تخویل بگیرم سرم تو لاک خودمه گور بابایی همشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده به حرفاشون

خوب گیر داده به من اخه زورم میاد من هیچ کجایی زندگیم نتدنستم اون جور دلم میخواد جلو ببرم همش خرف بقیه بود شوهر من اگر منو دوست داشت گیر نمیداد به بچه اولویتش فقط ی خانواده هست زن بگیره زن بچه بیاره بچه درس بخونه دانشگاه زن با شوهر کنه بعد بمیرم همین پس کو عشق 

بیخیال شو این قوم عجوج مجوج ول کنت نیستن هرکسی گفت بچه بگو شما قرارنیس بزرگش کنی پس بقیشم ب خودم مربوطه البته شوهرت بگع بهتره ما سمت خانواده همسرم همش میگفتن شوهرمم گفت این مسئله بین منو خانوممه هروقت بخوایم میاریم  دخالت نکنید 

دیه خداروشکر کسی چیزی نگف منم ی ساله خونه دارشدم قرار شد پن سال دیه بیارم بچه هم سنم کمه هم اعصابم هم رواله زندگیم مگ چقدر جوونم و چقدر میتونم تنها باشم ...الان ک ندارم باید استفاده کنم چون دیه اینده نمتونم هرکیم گف فلان میگم همسرم نمیخاد وسلل

فاصله بگیر دوری دوستیتا خودت و همسرت امادگی جسمی و روحی ومالی ندارید صبر کنید.بچه خوبه درصورتیگه اما ...

اخه مگه شوخی ادم میزاده من همین الان از اینده اش میترسم استرس دارم دلهوره تو فک شوهرم اصلا خونه نیست باید یک تنها بزرگش کنم 

بیخیال شو این قوم عجوج مجوج ول کنت نیستن هرکسی گفت بچه بگو شما قرارنیس بزرگش کنی پس بقیشم ب خودم مرب ...

من اصلا نمیدونم اون بچه چی از اب در بیاد اروم شره کدوم شیرینی اخه من نمی فهمم این همش استرسه

من اصلا نمیدونم اون بچه چی از اب در بیاد اروم شره کدوم شیرینی اخه من نمی فهمم این همش استرسه

عزیزم استرس بیخود نگیر هنوز ک نیومده هروقتم اومد  خدابزرگه بچه بیاد صبرم میاد بعدم از گوشت و خونه خودته انقدی مهرش تودلت میشینه ک حتی اگ عذایتم بده میمیری براش بعدم تلقین خیلی تاثیر داره هروقتم اقدام ب بارداری کردی و شد قران بخون از استرس دور باش عصبی نشو گریه نکنهرچی تو ارومتر و صبور تر باشی بچتم همونه دوران بارداری و شیردهی مهم ترین دورانیه ک استرس نباشه واقعا تاثیر داره شدید 

درسته فهمیدم دست خودم نیست

منم واقعا نیست پس نمیارم تا بتونم رو خودم کار کنم واقعا من با ی بحث کوچیک اونم بیخود و جزیی جوری بهم میریزم ک تمام بدنم میلرزه حتی حق بامن باشه داغ میکنم  روانی میشم کلا خب این بچه از همچین مادری چی میشه ؟؟