2777
2789

یه حالت تعارف میگه هر کی دوست داره بیاد من اجبار نمیکنم بیاید خونه باباتونه خودتون بپزید آماده کنید، ولی خب هیچ کدوم از خواهرام بدون دعوت نمیرن 

امشب هم یلدا بود من خودم عصر زنگ زدم گفتم شام گذاشتی بیشتر بذار من و شوهرمم میایم ،رفتم اونجا همش خودش و توجیه میکرد چون خواهرام نبود میگفت  ک من حتما نباید دعوت کنم دوست دارم مثل دخترای فلانی خودتون بگید ما میایم بیاید شام بپزید و این حرفا.

به نظرتون مثلا شبای مناسبتی مثل یلدا ، عید ، سیزده بدر نباید قبلش زنگ بزنه دختراش و جمع کنه بگه بیاید خونه ما زودتر بیاید به گمک هم شام آماده کنید؟

امشب خیلی دلم گرفت چون مادرشوهرم خیلی جدی و با اصرار دختراش و میگه حتما بیاید دور هم باشیم با اینکه وضع مالیشون خوب نبست، ولی وضع مالی بابام خیلی خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خب باید دعوت کنن. منم اینجور خونه بابام نمیرم واسه شام

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

نه عزیزم خونه پدر و مادر دعوت نداره که بنده خدا مادرتم گفته عچعر وقت دوست داشتین بیایم بپزین .من مادرشوهرش دعوت نکرد ولی رفتم امشب .چون پدرشوعرم یواشکی چهارشنبه خونه من شام بودن گفت جمعه بیا به احترام اون رفتم .از ترس زنش یواشکی گفت.مادرشوهرم هم امروز زنگ زده شوهرم خواهرات نمیان.بع زنت هم زنگ زدم جواب نداده در صورتیکه به من زنگ نزده بود

مامان منم همینه خب حوصله آدم نمیکشه دیکه همه حوصله بالا ندارن ربطی نداره مادر خوبی باشن یا بد بلاخره انسان هستن هر آدمی ی جور شخصیت داره یکی شلوغی خوشش نمیاد یکی عاشق دور هم بودنه

مامان تو مادر شوهر منه

و مادر شوهرت مامان من

مامانم از همون اول صبح زنگ زد که امشب بیایین 

اما مادر شوهرم اصلا زنگ نزن تااااا دم عصر که بچه هاش اومدن زنگ زد به شوهرم که شمام بیایین اما شوهرم گفت نمیایم گفت رفع تکلیفی دعوتمون مرد و اصلا قصدش دعوت نبود 

اینم بگم بچه هاش اصلا با دعوت نمیان به زور میان😅

شاید سختشه 

از یه سنی و یه جایی دیگه آدم حوصله کار اضافی نداره 

اغلب دخترها هم میرن منزل مادر خودشون انگار برا استراحت رفتن و مشغول صحبت با خواهرها میشن و خیلی تو کارها کمک نمی‌کنند 

تو خونه پدر من، اغلب دقت میکنم تقریبا نود درصد کارهای مهمانی رو مادرم انجام میده و دخترها عین رادیو دنبالش راه میفتن فقط حرف میزنن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

مامان منم همین جوره. 4 ماهه ندیدمش اخرین بار منو شوهرم دعوامون شد خونه شون. ما اشتی کردیم اون ن . بهش میگم بیا خونه ام نمیاد. امروز به این فکر میکردم چقدر بعد عروسی برام کم گذاشته و همیشه خودش را توجیه کرده. کاش یه کم مادرامون میفهمیدن باید بهمون بیشتر توجه کنن ن کمتر 

راست میگه اونجا هم خونه خودته چرا جدا میدونی با اون سنش برای شما تدارک ببینه

نمیگم تدارک ببینه   دلم میخواد جدی و از ته دل بگه بیاید مثلا وسلیه خریدم زود بیاید حتما، که اگه بگه خودمون میریم همه کار میکنیم   ولی یه حالت تعارف میگه  

مامان منم همین جوره. 4 ماهه ندیدمش اخرین بار منو شوهرم دعوامون شد خونه شون. ما اشتی کردیم اون ن . به ...

ول کن بابا توجه هم بکنن آدم عذاب وجدان میگیره 

خانواده من مجرد بودم بیچارم کردن 

بعد که ازدواج کردم شدم تاج سرشون 

ولی حالا هم توجه میبینم همش عذاب وجدان دارم که منم جبران کنم