2777
2789
عنوان

تو شب یلدا بعم خیانت کرد شوهرم

382 بازدید | 20 پست

امشب خونه خواهرشوهر بزرگم همه دعوت بودیم شوهرم و چند تا از آقایون حیاط بودن کباب میزدن یواشکی گوشیشو برداشتم رفتم اینستاشو چک کردم دیدم تو سرچ اینستاش  به دوست دختر دوران مجردیش ریکوئس داده اینستا ، دختره ولی فالوش نکرده تو پیجشم راش نداده هنوز.

بیوش زده دبیرادبیات ‘ زمانی که با شوهرم دوست بود شاغل نبود دانشجو بود ،ولی الان بعد چند سال حتما درس خونده قبول شده دبیری ادبیات

نمیخواستم امشب رو خراب کنم چون خونه ی خواهرشوهرم دعوت بودیم

الان ک دارم مینویسم سرم گیجه 

بنظرتون چون شاغل شده دختره این یهو هوایی شده

منم برم دنبال درس و دانشگاه؟

یا موضوع جدیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما برو ن تنها درسو دانشگاه بلکه کنارش ی حرفه ی زبان یا ورزشم برو من بچه کوچیک دارم فقط دانشگاه میرم حسرت میخورم چرا کسایی که شرایطشو دارن استفاده نمیکنن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

میدونی چیه‌🥲خاک توسره من......منم گاهی میرم دوس پسرای دوران مجردیمو،حتی شوهر ستبقمو سرچ میزنم واقعا ازخودم بدم میاد و همیشه استرس اینو دارم‌نکنه شوهرمم ب فکر دوس دخترای دوران گذشتش باشه.اما درواقع من هیچ حسی ب افراد گذشتم ندارم خدایی،همینجوری از رو کنکجاوی سرچ میزنم...شاید شوهرتم از سر کنکجاوی بهش سر زده

نه بخاطر دختره

ولی بخاطر امنیت زندگی خودت و اینکه مستقل هم بتونی از پس زندگیت بربیای ، برو دنبال درس و دانشگاه ،ک اگه خدای نکرده یه زمانی اتفاقی افتاد!!! بخاطر وابستگی اقتصادی مجبور ب ادامه ی زندگی  نباشی!!!

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊