2777
2789
عنوان

کاش بمیرم🥲

279 بازدید | 62 پست

۲۳ سالمه، خانواده مذهبی دارم که مجبورم می‌کنن چادر سر کنم‌! حق ندارم برم بیرون؛ کافه یا جاهای دیگه 

دوست و رفیقی هم نمونده برام. 

متاسفانه شرایط تحصیلیم جوریه که نمیتونم کار کنم و مستقل بشم. هر روز آرزوی مرگ می‌کنم. هیچ آینده‌ای ندارم، هیچ پسری هم نزدیکم نمیشه با توجه به شرایطم‌ 

نه آرایشی میتونم بکنم نه عملی

اسماً زنده‌م رسماً مرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

اوه چه شلوغش کردی یعنی ما آرایش و عمل نکردیم، مردیم؟

خودت داره به خودت منفی می‌دی چون میگی مثل دور و بریات نیستی.

درست رو بخون، تموم میشه می‌ری پی زندگی خودت...

پاشو برو تو زیر زمین خونتون 

کتاباتو بزار جلوت واسه کنکور تجربی بخون 

بعد ی رشته خوب قبول شو 

برو از شهرتون 

اگ هم شهر خودت قبول شدی عب نداره تو دانشگاه ی پسره ک اصلا مذهبی نیس تور کن دیگ راحت میشی کسی حق نداره جیزی بگه شوهرتم مشکل نداره حجاب نزاری

عزیزم بنظرم فقط هدفت رو بذار روی مستقل شدن. نمی‌دونم شرایط تحصیلیتون که گفتید چطوریه، ولی من جای شما بودم اولویتم رو میذاشتم روی استقلال. حتی اگر شده بتونی بعد تحصیل کار کنی و اجاره ی یک انباری رو جور کنی این کارو بکن و از این خانواده فاصله بگیر 

هعی خواهر من

منم امشب خیلی دلم گرفته

داشتم توی دفترچه خاطراتم از خدا گله میکردم

افسردگی خیلی بده توروخدا پدرمادرا

مادرا واسه دختراشون بیشتر و پدری نیست ولی بگید به شوهرتون که به پسرشون اهمیت بدن

میگن دختر پدر دوست داره ولی نیاز داره به مادر

پسر هم مادر دوست داره ولی یه تعریف پدر میتونه کاری کنه این پسر کوه رو جابه جا کنه 

بدی نکنید به بچه هاتون

من سه ساله بغض تو گلوم گیر کرده داره خفم میکنه

عکس سه سال پیشمو با الانم مقایسه کنید میگید عکس ۱۶ سالگیمو میگید این واسه ۱۰ سالگیته این یکی ۱۹ سالگیم میگید عمرا ۱۹ باشه تو ۲۷ ۲۸ سالته

نکنید تورو خدا نکنید با بچه هاتون بد تا نکنید

تروما خیلی سخته یه حرفتون نابودش می‌کنه نکنید...

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
اوه چه شلوغش کردی یعنی ما آرایش و عمل نکردیم، مردیم؟خودت داره به خودت منفی می‌دی چون میگی مثل دور و ...

شما اگه کاری نکردی حتما خودت نخواستی!

همین که به زور یه عقیده رو بکنن تو مغزت برای مردن کافیه. 

من مردن رو به این زندگی‌ ترجیح میدم. بحث آرایش و عمل و چادر نیست! بحث اجبار و نبود آزادیه 

هعی خواهر منمنم امشب خیلی دلم گرفتهداشتم توی دفترچه خاطراتم از خدا گله میکردمافسردگی خیلی بده توروخد ...

خیلی مبهم نوشتم ولی خلاصه کلامم 

تورو خدا بچه هاتونو دوست داشته باشید

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
عزیزم بنظرم فقط هدفت رو بذار روی مستقل شدن. نمی‌دونم شرایط تحصیلیتون که گفتید چطوریه، ولی من جای شما ...

برنامه‌م همینه 

ولی انقدر وضعیت اقتصادی مملکت داغونه که شاغل هم بشم درآمدم در حدی نیست که بتونم استقلال کامل داشته باشم.

الان آخه چیزی ندارم عرصه خودکشی که ندارم فقط امیدوارم اگه خدایی هست خودش دست به کار بشه

همین که زنده ای بالاخره دنیایی هست که داری داخلش زندگی میکنی هم خوبه بعدش معلوم نیس نابودیه یا چی نه بدنی داریم اونجا نه معلومه به چی تبدیل میشیم نه هیچی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
شما اگه کاری نکردی حتما خودت نخواستی!همین که به زور یه عقیده رو بکنن تو مغزت برای مردن کافیه. من مرد ...

باشه، گفتم که چند وقت صبر کن درست تموم میشه می‌ری دنبال زندگی خودت.

بعدم ازشون بپرس چرا؟

اما به نظرم بحث آزادی نیست، چون خودت در حال تقلید از محیط این چیزها رو می‌خوای. بقیه انجام می‌دن توام می‌خوای.

آزادی یعنی انتخاب با فکر و ملاک درست.