2777
2789
عنوان

بانوانی که مذهبی هستید تشریف بیارید سوال دارمم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 48 پست
سوره انسان به همراه ترجمه بخونم عزیزم؟و اینکه اگر غلط در جاهایی داشته باشم عینه خوندن قبوله مشکبی نی ...

سوره الرحمن برای ارامش و تقویت قلب و ذکر الجبار هم خوبه، حقیقتا در مورد اشتباه خوندنش اطلاعی ندارم، اگر ترجمش رو متوجه بشید و با حضور قلب باشه خب مسلما بهتر هست، یکبار معنی رو بخونید متوجه اصل داستان می شید

سوره الرحمن برای ارامش و تقویت قلب و ذکر الجبار هم خوبه، حقیقتا در مورد اشتباه خوندنش اطلاعی ندارم، ...

در ابتدا منظورتون اینه اول ترجمه فارسی رو بخونم و بعد خوده ایه های عربی؟

چی کنم دقبقا؟

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوره الرحمن برای ارامش و تقویت قلب و ذکر الجبار هم خوبه، حقیقتا در مورد اشتباه خوندنش اطلاعی ندارم، ...

ذکر الجبار چند بار خونده بشه؟ 

سوره الرحمن منظور از تقویت قلب چیه؟ منظور ارامشه؟

من نیاز به ارامش دارم و نبود انرژی منفی کنارم، همون سوره انسان رو که فرمودید بخونم؟

ذکر الجبار چند بار خونده بشه؟ سوره الرحمن منظور از تقویت قلب چیه؟ منظور ارامشه؟من نیاز به ارامش دارم ...

تمام بدن ما به قلبمون بستگی داره، قلب که تقویت بشه مابقی اندام ها هم کارشون اروم اروم درست می شه استرس و اضطراب هم مربوط به قلب هستن، سوره الرحمن عروس قران هست و برای خیلی از موارد خوب هست، دکر الجبار مربوط به توانگری هست

تمام بدن ما به قلبمون بستگی داره، قلب که تقویت بشه مابقی اندام ها هم کارشون اروم اروم درست می شه است ...

خیلی ممنونم بابته توضیحاتتون بانو آرامش نصیبه قلبتون💗

میشه ذکر الجبار رو بگید بهم ممنون میشم

ارامش بخش سوره یس قلب قران هستکه هم دلتو نورانی و اروم میکنه و هم چهره ات رو نورانیچله بردار هرروز ب ...

شرایط چلش چطوره؟ دقیق بهم میگی لطفا 

۴۰ روز بخونمش یعنی؟

همشو نمیتونم که دانش اموزم ولی سوره رو میتونم

روزی یه صفحه بخون با تفسیرش واقعا ارامش میده

به روایتی از یه ادمی که از مرگ برگشته بود خوندم میگفت من خیلی برات میخوندم ولی فقط اون جاهای که با معنی خوندم و فهمیدم ازم قبول شده بود

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
خیلی ممنونم بابته توضیحاتتون بانو آرامش نصیبه قلبتون💗میشه ذکر الجبار رو بگید بهم ممنون میشم

عزیزم سرچ بکنید هم ۲۰۶ هم ۲۱۶ تا بسته به نیتتون ان شاالله حاجت روا باشید برای ظهور امام زمان هم از صمیم قلب هر روز دعا کنید

روزی یه صفحه بخون با تفسیرش واقعا ارامش میدهبه روایتی از یه ادمی که از مرگ برگشته بود خوندم میگفت من ...

یعنی بعد از هر صفحه ای که ایه های عربی رو خوندم ترجممه رو هم بخونم و ترجمه کنم؟

عزیزم سرچ بکنید هم ۲۰۶ هم ۲۱۶ تا بسته به نیتتون ان شاالله حاجت روا باشید برای ظهور امام زمان هم از ص ...

خیلی ممنونم حتما