2777
2789

اون یکی سه تا سه تا داره واسه خودش..

من منظورم به شخص خاصیه(دخترعمم) و واقعا امشب دلم گرفته بود گفتم تاپیک بزنم شاید یکم آروم شم

من یمدت رل داشتم که همشهریم بود این رفته بود به همه دوستاش گف ک فلانی رل منه و..حرف درست کرد برام🫠خیلیا تهمت زدن بهم..با اینکه من پسره رو از نزدیک ندیده بودم بعد منم ب بابام گفتمو رفتیم پیش پلیس اون پسره هم بود بعد اینا قشنگ معلوم بود پشیمون شدن و الانم هروقت منو تو خیابون میبینه سرشو میندازه پایین بعد این داستان واس سه سال پیشه..

الان ۱۹ سالمه و واقعا حس بدی دارم شاید کسی نتونه درکم کنه ولی گاهی اوقات تنهایی بدترین چیزه..من الان به بودن یه شخص درست نیاز دارم🥲قبول دارم اشتباه کردم که تو سن پایین وارد رابطه شدم ولی الان چی؟

دخترعمم دو سال ازم کوچیکتره و همیشه با دو سه تا پسر رله یا رفیقه..همشونم شغلشون عالی و از همه لحاظ اوکین...ولی این قصدش فقط دوستیه و‌حاضر نیس در اینده ازدواج کنه..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

منم با این سن،هیچکسو ندارم دارم میمیرم دیگ از تنهایی...همین الان تاپیک یکیو دیدم همسن من بود و دونفر شدیدا عاشقشن و با جفتشون همزمان تو رابطس و نمیدونه کدومو کات کنه...نف تو این زندگی شاید من بی عرضه ام 

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری به هیچی ندارم؛

خوشحالم که با پدرت ارتباط خوبی داری و حامیته.

همه چی به موقع اتفاق می‌افته، شما راه درست رو برو 

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

خو اون خرابه

ولی چرا با این همه کاراش هیچوقت کسی واسش حرف درست نکرده؟؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

منم با این سن،هیچکسو ندارم دارم میمیرم دیگ از تنهایی...همین الان تاپیک یکیو دیدم همسن من بود و دونفر ...

هعی من دیگه داغون شدم..نمیدونم چیکار کنم

بنظرت اینی ک گفتم رلم بوده و الن میبینه سرشو میدازه پایین..چون بابامم گوششو پیچونده‌‌..بنظرت ممکنه اگ من رفتم تو رابطه به پسره اسممو بگه؟یوقت پسره فکر بد نکنه🥲

والا خداتم شکر کن جای اون آدم خراب نیستی آدم از تنهایی بمیره شرف داره به این کار

نمیگم در حد اوووون

ولی تنهایی خیلی بده

کاری به هیچی ندارم؛خوشحالم که با پدرت ارتباط خوبی داری و حامیته.همه چی به موقع اتفاق می‌افته، شما را ...

با تنهایی چیکار کنم؟خسته شدم واقعا نیاز دارم به بودن یه نفر :)

با تنهایی چیکار کنم؟خسته شدم واقعا نیاز دارم به بودن یه نفر :)

درکت می‌کنم راحت نیست

ولی تنهایی خیلییی بهتر از روابطیه که مثلا دختر عمت داره

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

هعی من دیگه داغون شدم..نمیدونم چیکار کنمبنظرت اینی ک گفتم رلم بوده و الن میبینه سرشو میدازه پایین..چ ...

الان دیگه اینچیزا عادی شده نگران نباش

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی