2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون سختگیرن کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 83 پست
چندسال طول کشید؟ یعنی من چقدربایدتحمل کنم نمیتونم دیگه

میگن 5سال اول سالهای بحران زندگی سختی زیاد پیش میاد درست میشه نگران نباش همین که به فکری چکار کنی هودش یه قدمه امیدوار باش

تو میتونی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگن 5سال اول سالهای بحران زندگی سختی زیاد پیش میاد درست میشه نگران نباش همین که به فکری چکار کنی هو ...

مال ما۷ سال گذشت چرا بحرانش تموم نمیشه خسته شدیم 🤣🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اصلانمیزاره تنهایی برم جاییپیاده تاخونه بابام چقدره؟ 10دقیقه اونم نه میگهمهمونی یاباپدرشوهرم یاباپدر ...

میتونی ازش دلیل کارشو بپرسی این خوبه فقط میگه نرو شوهر من میرفت سر کار منم نمیدونستم که نگو وایمستاده همین حوالی خونه که منو بپاد

😂😂 چن سال قبلتو فکر کنی حتما تغییر کردی

تغییر اره ولی دعوا و مشکلات ن راستش

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
3سال و3ماه هست که ازدواج کردمآخه خانوادش همه همینتورین حتی مادرشوهرم بعد30سال ازدواجم همینهدارم دق م ...

اگه مادر شوهرتم همینه که ،،،،،،🤔خوب تکلیف توهم روشنه.......

پس معلوم شد ارثیه......خدا کمکت کنه

یه عالمه اخلاقای دیگه داره اینایکیشهنمیدونم چجوری دوسش دارم امااون ذره ای به حالم توجه نمیکنه فقط نن ...

فقط بچه نیاری ک بدبختیه با بچه زندانی میشی بچه تو خونه داغون میشه پدرتو درمیاره بچه من عصبی شده بود یمدت

عزیزم میشه از تجربه هات بگی چجور اوکی شد ؟ من شوهرم بهم گیر میده منم خیلی گیرمیدم بهش دیروز میخاست ب ...

خود گیر دادن و غر شرایط رو خیلی سخت تر میکنهمرحله اول باید به شوهرت نشون بدی با کارهاش اصلا مخالف نیستی و مشکلی نداری. حتی اگر هم مخالفی نشون ندی این خودش کلی تو رابطه و تغییر رفتار کمک میکنه

خود گیر دادن و غر شرایط رو خیلی سخت تر میکنهمرحله اول باید به شوهرت نشون بدی با کارهاش اصلا مخالف نی ...

اخه من ۱۶ سالگی ازدواج کردم اصلا عقلم نمیکشید با کارهاش مشکل داشته باشم این هی بیشتر کرد خودخواهیشو و اجباری کرد انحصاریشو