هزاران_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 424 عنوان اسکرین شات پیام هایی ک فرستادم واسه شوهرم 254 بازدید | 33 پست وای چقدر طرز فکرش بدهیه آدم زورگو ک حرف فقط حرف اونه و درسته اصلا اجازه نمیده کسی حرف بزنه با کسی ک اختلاف سنی زیادی داره باهاتون ازدواج نکنین لطفا💔الان عکس میذارم یه عکس بیشتر نیست مهربونا لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔 امروز | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هزاران_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 424 لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔
هزاران_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 424 اگه کسی نظرش مخالف نظر شوهرم باشه اشتباهه و فقط نظر اون درسته😐فقطم تهدید و توهین و تخریب میکنه مثلا من یه بار پامو گذاشتم بالا توی ماشین ک بند کفشم رو ببندم تا ۱ ماه شمارمو گذاشته بود بلک لیست ولم کرد و رفت چون کار من از نظرش خیلی زشت بود😐 لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔
پری_اقیانوس عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 2159 منم شوهرم ازم بزرگتره پشیمونم🤦🏼♀️ شوهر منم خیلی لجباز و خودخواهه و جدیدا فهمیدم بهترین مقابله اینه که محلش نذارم حَسبی الله💫🍃
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 22448 الان میگه رفتار ما اشتباهه با بچه؟ کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
هزاران_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 424 این تویی یا شوهرت بچتون چن سالشه منم عزیزماون اصلا حرف نمیزنه فقط تهدید و اذیت میکنه ۷ سالشه و کلا سعی کردم منطقی تربیتش کنم بچمو لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔
هزاران_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 424 منم شوهرم ازم بزرگتره پشیمونم🤦🏼♀️ شوهر منم خیلی لجباز و خودخواهه و جدیدا فهمیدم بهترین مقابله این ... وای دقیقا لجباز و خودخواه و زورگو لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔
هزاران_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 424 چن سال اختلاف سنی دارید مگ؟ ۱۰ لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔
لواشکزرشک عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2853 اگه کسی نظرش مخالف نظر شوهرم باشه اشتباهه و فقط نظر اون درسته😐فقطم تهدید و توهین و تخریب میکنه مثلا ... چه معنی میده مگه؟نشنیده بودم اینو خدایی🤔 انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
هزاران_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 424 الان میگه رفتار ما اشتباهه با بچه؟ پیام های منه گلممیگه بچه نباید نفس بکشه و بچه باید نوکر پدر و مادرش باشه و هر چی گفتن اطاعت کنه و ....دقیقا طرز فکر خونوادشو داره لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔
هزاران_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 424 چه معنی میده مگه؟نشنیده بودم اینو خدایی🤔 هیچ معنیمسخره اس سر همه چیز همینهتهدید و دعواهر اتفاق کوچیکی میفته ول میکنه یک ماه میره شمارمو میذاره بلک لیستیا با تهدید میگه ولت میکنم میرم هیچوقت نمیام و ..... لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔