و بودن کنار کسهایی ک حتی نفس کشیدنم کنارشون برات عذابه؛
خیلی سخته...مخصوصا تو بعضی از زمانها و تو بعضی از جاها
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
امشب شبی بود که شمارش معکوس رفتن به مکه رو شروع کردم خدایا شکرت
برای سلامتیم صلوات بفرستید ممنون می شم خیلی محتاجم به دعاتون ....یا ام البنین امشب شب شهادت توئه تورو جان عباست کمکم کن سایه م رو سر خانواده بمونه نزار بچه هام بی مادر بشن😭😭😭😭
۱۰ماه پسرمنعادت داره هرچی جلودستشه تندی میزاره دهنش باید کلا حواست بهش باشه پیش مامانم بود مامانم ضربه محکمی زد به پشتش ی کوچولو پفیلا بود بعد چند ثانیه بچم نفسش رفت و کبود شد هرکاریش کرد بچم نمیتونست نفس بکشه دست و پاش خشک شد منم با بچه تو شکمم فقط جیغ میزدم همه خانوادم امشب رفتن توشوک😭بعدش ی تیکه تخمه دراوردن از دهنش نزدیک یک دیقه نفس نکشید یهو زد زیرگریه نمیدونم از تخمه بود یا ضربهمادرم هنوزحالم بده
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
شب شد ومن موندم و خودخوریام بچه ها خیلی ناراحتم کاش نمیرفتیم جایی خونه میموندسم بهترازادمای عقده ای ...
الهی بگردم عزیزم حق داری ولی خودتو سرگرم و مشغول کاری بکن که بهش فکر نکنی