2777
2789
عنوان

ی عکس تلفن همسر م دیدم

191 بازدید | 10 پست

اعصابم خراب شد گفته بودم ب روش نیارم نتونستم البته تلفن ش رمز داره ی لحظه گالری ش دیدم عکس پایین تنه ش فقط  شور ت داشت  فرستاده دوستاش .  .می‌گم این چیه گرفتی اصلا چ معلوم دوستت دادی .مطمن بودم ب اون فرستاده. اصلا از هر نظر اشکال داره این آدم از دست رفته انگار دیگه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

حالا دست پیش گرفته چرا تهمت زدی به زن فرستادم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااا ب مرد فرستاده باشه که بدتره

بله توجیه نداره برای مسخره بازی فرستادن ولی حیاش کو .بدم اومده زن این مردم

ای خدا چرا زندگی ها اینطور شدن

مردها دیونه شدن

اکثرا تو سایت همه ی زنها قهر و ناراضی.یعنی زندگی ها ادا هست

همه از اجبار

همه از اجبار

به طلاق فکر می کنم ولی میگم بچه ام بره زیر دست نامادری چرا.خدا بهم صبر بده بتونم خودم کنترل کنم امشب از داغونی رفتم سیگار کشیدم من بعد میکشم بهتر از قرص ه تا بتونم سرپا باشم