2777
2789
عنوان

همسایم ابروم رو برد جلو فامیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 80 پست
خدایا خداوندا تو رو به عزت و جلالت قسم میدم منو زودتر صاحب خونه ویلایی کن 😭🥺از خونه های ساختمونی ب ...

منم خیلی بدم میاد ولی خونه های تهران همینن دیگه

مثلا الان ساعت 2دیگه, واحد بغلیمون مهموناش 1ساعت پیش رفتن الان آقاهه داره مثل اسب شیهه میکشه 

خب مرد ناحسابی بلندگو قورت دادی؟ آرومتر دیگه

روزای خوب منم میاد
😐داشت بهم خوش میگذشت

اخه پایین جهنم میشه ، بزرگترها باشند مشکل نیست ،صحبت میکنند و گپ میزنن ،ولی بچه ها وقتی می‌دوند اعصاب ساکنین پایین بهم میریزه ، من عموم ۳ قلو دا ره و کنترلشون خیلی سخته ولی از ساعت ۱۱ به بعد بهشون میگیم همسایه پایین استراحت میکنن و خداییش مهمونا هم شرایط آپارتمان نشینی رو رعایت میکنن ، خونه های دهه ۹۰ به خاطر گرونی ضعیف ساخته شدن و بدو بدو بچه ها مثل زلزله میمونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بین اول اینکه تذکرش اگه آروم بود ، تو گارد گرفتی تو مقصری  بعدم عزیزم الان همه یه مشکلی دارن یکی مریضه یکی سر وصدا حالشو بد میکنه آپارتمان این قضایا رو داره  نباید ناراحت بشی

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
منم خیلی بدم میاد ولی خونه های تهران همینن دیگهمثلا الان ساعت 2دیگه, واحد بغلیمون مهموناش 1ساعت پیش ...

عزیزم ببین خودت میگی مهمون هاش یک ساعت پیش رفتن

ایا شما وجدانت راه داد بری درش رو بزنی توهین کنی ؟؟؟

از صدا های زنه همسایه طبقه اولم بی چاره بیدار شد اومد جلو در

یه شب بوداین همه زندگی ها سخت شده هر روز داریم بیشتر از روز قبل از درون پاره میشیم حالا ی شب بهش بد ...

گلم من نمیگم کارش خوب بوده, اگه واقعا همیشه بی آزارین یه شبو میشد محترمانه تر بگه و توهین نکنه, ولی خودمم چون تو شرایط همسایتونم بخدا باز حقو به اون میدم خیلی رومخ میره سروصدای شب 

روزای خوب منم میاد

یه کم رعایت همسایه رو بکنید،،،همسایه ما مهمون داشت تا دو شب سر و صدای خیلی وحشتناک،،،، هر دقیقه در خونه رو باز و بسته میکردن ،،بعد پسرم روز بعد تو مدرسه خواب افتاده بود،،الان که تابستون نیست فرداش بشه تا لنگ ظهر خوابید فردا بچه ها مدرسه هستن،،بعضیا مریض دارن 

هرچی باشه یک شب مهمونی خانوادگی زمین به اسمون نمیرسه بنظرم بی ملاحضه بودن

همسایه شماهم یه شب مراسم بگیره ببینید چه سروصدایی میاد تو خونتون، شما که تو خونه ای متوجه نیستی چقدر سروصدا آزار دهندست،همسایه ما ماهی یکبار اقوامش میان صدای باند رو بلند میکنن اونقدر عذاب میکشیم اما هیچی نمیگیم اما قلبا راضی نیستیم،

یه شب بوداین همه زندگی ها سخت شده هر روز داریم بیشتر از روز قبل از درون پاره میشیم حالا ی شب بهش بد ...

عزیزم دارم بهت میگم خیلیها ساعت5صبح باید برن سرکار

طرف کارش سنگینه

اگر خواب آلودباشه 

امکان اتفاق براش هست

تو وجدانت قبول میکنه

یکم خودمون جای بقیه بزاریم

تو آپارتمان نشینی از مخصوصا ساعت 10شب به بعد موقع خوابه

اخه پایین جهنم میشه ، بزرگترها باشند مشکل نیست ،صحبت میکنند و گپ میزنن ،ولی بچه ها وقتی می‌دوند اعصا ...

ناراحتیم برای اینه یک شب بود ما همیشه اینجوری نیستیم

خونمون تقریبا محکم و اصولی هست خداروشکر

من به سر و صدا خیلی حساسم و همسایه ماهم ادم بی فرهنگیه یعنی سر و صدا دارن همیشه گاهی اوقات من گریه میکنم از بس اذیت میشم ولی هیچوقت نرفتم تذکر بدم ولی چه یه شب چه هزار شب شرایط روحی روانی هرکسی فرق میکنه مقصر شما بودین باید به مهموناتون تذکر میدادین

عزیزم ببین خودت میگی مهمون هاش یک ساعت پیش رفتنایا شما وجدانت راه داد بری درش رو بزنی توهین کنی ؟؟؟ا ...

نه میگم که کار اونم درست نبوده, جلو درشم نرفتم واحد بغلیمونو حتی یبار

واحد بالاییمونم دیگه چون پسرم ازصداشون خیلی عصبی میشد دوبار گفتم بهشون دیدم عین بز نمیفهمن دیگه به اونام نمیگم 

ولی خب خدارو خوش نمیاد حق الناسه بخدا مردم آزاری

منظورمم به شما نیست کلی میگم

روزای خوب منم میاد
همسایه شماهم یه شب مراسم بگیره ببینید چه سروصدایی میاد تو خونتون، شما که تو خونه ای متوجه نیستی چقدر ...

دقیقن همسایه خودش ماه پیش تو خونه تولد خانوادگی گرفته بود تا ساعت یک شب شلوغ میکردن اشتباه من این بود سکوت کردم و ابروش رو نبردم سری دیگ تکرار کنن تذکر جدی میدم

ناراحتیم برای اینه یک شب بود ما همیشه اینجوری نیستیمخونمون تقریبا محکم و اصولی هست خداروشکر

بچه های عموی  منم  سالی یکبار برای شام میان و یکبار هم یک ساعت برای عید دیدن ولی شرط ادب هست که از ساعت ۱۱ به بعد ازشون بخوایم که بشینن و با همدیگه بازی کنند و توی خونه ندوند ، ما باهاشون خیلی صمیمی نیستیم ولی درخواست میکنیم و چون خودشون هم توی اپارتمان هستند ، بدون ناراحتی قبول میکنن

من به سر و صدا خیلی حساسم و همسایه ماهم ادم بی فرهنگیه یعنی سر و صدا دارن همیشه گاهی اوقات من گریه م ...

من به مهمونی ک باهاش تعارف دارم بعد از یکسال اومده خونم برای ساعت ساعت نمیتونم تذکر بدم 

بچه های عموی منم سالی یکبار برای شام میان و یکبار هم یک ساعت برای عید دیدن ولی شرط ادب هست که از س ...

بچه ای سه ساله چی میفهمه ؟؟

بچه هست نمیتونم با طناب ببندمش ک