2777
2789
عنوان

همسایم ابروم رو برد جلو فامیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا واحدمون سه تا خونه بیشتر نیس انشاالله ویلایی بخرم راحت بشم

حالا همسایه اومد جلوی خواهرشوهر بلبل زبونیت نشون نمیدادی نمیشد بخصوص وقتی همسرت همنظر شما نیست و خیلی با کلاس داره معذرت خواهی میکنه مگه چاله میدونه دلت دعوا میخواسته

خودت میگی فوق العاده شیطون بوده بچه اش, جور بچه خواهرشوهر شمارو همسایه باید بکشه مگه؟

بابا ی شبه 

خواهر شوهرم از راه دور بعد از یکسال اومده بود 

ماهمیشه ده شب خواب بودیم 

باید تذکر بدیمعنی نداره همسایه درعذاب باشهوقتی مرد خونه مجبوره ساعت 5صبح بره سرکاربنظرت باید تاچند ...

یلدا بوده

همه مهمون دارن

یه شب هزار شب نمیشه

بعد هم به هیچ وجه حق نداشت بیاد دم در واحد تذکر بده

می‌تونست تلفن بزنه که جلوی مهمان ها بد نشه

ما رفته بودیم خونه کسی کلید گرفتیم سه خانواده بچه دار و شوخی و خنده طبقه ۳ بود فکر کنم روز بعدش اون دو خانواده رفتن فقط ما موندیم یه خانمی اومد در زد اندازه دو تا گردو خرما گرمه گرد شده ساده اورده بود گفت نذر ابولفضله فقط داخل نگاه میکرد گفتم این اومده ببینه چه خبره وگرنه نذر چه موقع بود 

حالا همسایه اومد جلوی خواهرشوهر بلبل زبونیت نشون نمیدادی نمیشد بخصوص وقتی همسرت همنظر شما نیست و خیل ...

دقیقن هم نظر منه ولی بنده خدا خجالت کشید با زن جماعت دهن ب دهن بشه

بابا ی شبه خواهر شوهرم از راه دور بعد از یکسال اومده بود ماهمیشه ده شب خواب بودیم

باشه عزیزم, یه شبم باشه نهایتا دیگه طرف تا 11 میتونه تحمل کنه, بلا نسبت شما ما یه همسایه بالایی داریم گاو به تمام معنان, حالا شما میگین یه شب بوده اونا هرروز کارشون همینه , بخدا نمیدونین آدم چقد عصبی میشه من وقتی بچم صبح زود پامیشه واسه مدرسه اونیکه بچه نداره ونمیفهمه چجوری باید برخورد کنم؟ خب آدمو وادار میکنن دیگه

روزای خوب منم میاد
حالا اگه فقط یه شب بود صبوری میکرد درخونه نمی زد

دقیقن حرف منم همینه 

شب یلداست چشم نداره خوشی مردم رو ببینه

خودش تولد میگیره ما چیزی بهش نمیگیم یعنی ما بیکاریم فقط ایشون شاغله