2777
2789
عنوان

همسایم ابروم رو برد جلو فامیلم

1604 بازدید | 80 پست

امشب شب یلداست ما همیشه ساعت ده خاموشی میزدیم و میخوابیدم خواهر شوهرم بی خبر اومد شب نشینی ی پسره فوق شیطون داره با دخترم بازی میکردن و صدا صحبت و شوخی اینا بلند بود 😐 همسایه پایینی اومد کلی غر زد سرمون رفت شوهرم همش میگفت ببخشید ولی من بلند گفتم شب یلداست فقط ی شب تو کل سال دیر وقت شلوغ کردیم مهمون دارم ابروم رو بردی خجالت بکش الکی در مردم رو نمیزنن خانمه هم خجالت نمیکشید و همش غر میزد 

همسایم ک رفت مهمون هامم پاشدن رفتن ابروم رفت عصبی ام توروخدا یه مقدار ملاحظه هم دیگه رو بکنید حالا ی ی شب شلوغ شده ابرو ریزی نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید مریض بودن،درسته یه شبه اما همون شب نمیدونی همسایت چه مشکلی داره!یه ساعتی به بعد باید به بچه ها ...

یعنی سر بچه های فامیل داد بزنم و گیر بدم ؟؟؟

زشته بخدا

یعنی حق ندارم ؟؟شاید تولدی مهمونی مهم باشه نباید ادم پاشه بره در ملت رو بزنه ک

پقتی قانون خاموشی هست قانونه تولدب چیزی میخواین ببرین رستوران خودت میگی بچه ها شلوغ کردن بیچاره اونم میخواد بخوابه

وقتی تاپیک رو ساعت یک و نیم زدی یعنی احتمالا شب نشینیتون تا دوازده طول کشیده

یعنی حق ندارم ؟؟شاید تولدی مهمونی مهم باشه نباید ادم پاشه بره در ملت رو بزنه ک

ساعت یک شب

تولدم باشه قبلش به همسایه ها با احترام اطلاع میدن

مهموناتون اشتباه کردن دیروقت اومدن

بزرگترین اشتباهتون اینه که

گذاشتین بچه ها سرو صداکنن

تو قانون آپارتمان اینه ۹ شب به بعد باید سکوت باشه چه عید باشه چه محرم چه روز عادی مخصوصا یلدا امسال ک فرداش همه باید برن سرکار و مدرسه درک کردن هم دیگه خوبه اما حق کلی با همسایه بوده

پقتی قانون خاموشی هست قانونه تولدب چیزی میخواین ببرین رستوران خودت میگی بچه ها شلوغ کردن بیچاره اونم ...

هرچی باشه یک شب مهمونی خانوادگی  زمین به اسمون نمیرسه بنظرم بی ملاحضه بودن

اگه 12ونیم که کاملا حق با همسایتونه, خب همه که مثل هم نیستن بعضیا اعصابشون ضعیفتره, یکی مریض داره , یکی همسرش یا بچه اش صبح زود باید پاشه, چرا فکرمیکنین همسایه باید تحمل کنه؟

روزای خوب منم میاد