2777
2789
عنوان

ب نظرتون من مشکل روانی دارم

131 بازدید | 10 پست

من خونه پدریم هیچ رفت و امدی نبوده الانم ک شوهر کردم ن دلم میخاد جایی برم ن کسی بیاد تو جمعشون هم ک میرم ن حرفی میزنم ن هیچی دوست ندارم این شکلی باشم و جای بد ماجرا اینجاست ک با قومی وصلت کردم ک رفت و امدشون زیاده سرخوشن ب ترک دیوارم ساعتها میخندن ولی من اخرش ی لبخند بزنم ته دلمم بگم اسگلارو ببین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

نه مشکل نداره،سبک و مدل شخصیتی اینجوری شکل گرفتهولی خب کارت یه کم سخته و ممکنه یه مقدار اذیت بشی بین ...

اره دقیقأ خیلی اذیت میشم اما اونا فکر میکنن من خودمو میگیرم بابام میگه وقتی خیلی کوچولو بودی عزا یقمونو میگرفت ی عروسی دعوت میشدیم چشمت ب جمعیت ک میوفتاد نعره میزدی میکشتی خودتو همیشه یکی باید تو کوچه راه میبرد تا مجلس تموم شه ینی ی چیز ذاتیه