هم مریض بودم هم با آدمای اونجا مچ نیستم کاش خونه می موندم کاش اصلا خوش نگذشت اصلا واسه اینکه تنها نباشم رفتم یعنی مامانم زورم کرد از من ب شما نصیحت جای که بهتون خوش نمیگذره نرید
امشب به شما خوش گذشت بچه ها
باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃
ببخشیدا ولی حس میکنم دارن ازت سو استفاده میکنن من مادرم جونه خداروشکر ۴۲ سالشه نمیزاره من خونشو جار ...
من خونه مادرشوهرم کار نمیکنم😬اینم همش میگه بشین بشین نکن ولی میدونی یه جوریه که نمیشه بنده خدا انگار ازدستش بر نمیاد هول میشه انگار گیج میشه کاراش اصلا پیش نمیره مجبوری یه دستی برسونی زودتر فقط تموم بشه . چون میدونم قصد سو استفاده نداره کار میکنم هم من هم جاریم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خوب زودتر میتونه انجام بده دیگ همه میفهمن حداقل خونه رو جارو بزنه ماهی یبار نری خودش نمیتونه جارو بز ...
میتونه یکم کند .انگار وسواس همون تزیین و تمیزی و اینا داره خودشو درگیر میکنه سر یه کار خیلی . واقعا دست تنها نمیتونه ببین با اینکه همش ما پیش میبردیم بازم همون یه کاری که داشت انجام میداد کلی لفتش میداد اخر از همه تموم میکرد کارو