2777
2789
عنوان

قرص برنج گذاشتم تو خونه خونه میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 48 پست
برا ما زیاد نشده بود کلا ۶ یا ۷ تا ساس بالغ دیدیم اما تخمشون دور تخت زیاد بود تقریبا ۴۰ روز پیش فهمی ...

بخدا بدونی ما چقد گوگرد و سم قرص برنج .ولی ساس با هر چیزی نمی‌میره لامصب .این مغازه تو بازار تهرانه خیلی معروفه همش میان ازش مرگ موشو سم باغبونی می‌خرن و همه چی داره و بلده .بعد قرص برنج رفتیم گفتیم. گفت اصلا چرا قرص گزاشتی سم می اومدی میگزفتی .سم دادنی بخدا من داشتم گریه میکردم چون واسه قرص انقد عذاب کشیدیم.گفتم با اینا میره گفت خانوم تا حالا کسی دوباره مغازه من برنگشته بگه ساس دیدم مجدد.برو اینو بزن دو جلسه واسه حشرات باغه.خیالت راحت .پولکی ام نبود .آخه زنگ زدیم هر جا کلی هزینه الکی ‌حتی ی جا سم پاشی گفت ۸ میلیون 

لطفا لایک نکنید .سپاس

فقط من قوطی های سم رو انداختم یادم نیست چیا بودن .ولی اسم داشتن توی گوگل میزدی می آورد فقط دوز بندی داشتن و نسبت ترکیب هم مهم بود.گوگرد هم اندازه دو تا نعلبکی داد گفت همین کافیه‌.

لطفا لایک نکنید .سپاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا بدونی ما چقد گوگرد و سم قرص برنج .ولی ساس با هر چیزی نمی‌میره لامصب .این مغازه تو بازار تهرانه ...

وای عزیزم ممنونم ازت فردا حتما زنگ میزم اون سم هایی که زدیم اسمشو میگم اگه لازم باشه میام تهران ازش سم میگیرم خدا خیرت بده الهی هیچوقت تو زندگیت به مشکل نخوری

فقط سمپاشی کردنی اصلا خونه نباش باید ازین دستگاه ها پلاستیکی ها هستن دستی سمپاشی میکنن بگیری بپاشی ب همه جا انگاری داری گلدون اپاشی میکنی .هر جا گیرت اومد بزن حتی توی رخت خوابا .

روش فرش بگیر خیس آب شع از سم .

ماهم کم دیدم بودیم در حد ۱۰ تا ولی ی تخمی میریزن ک باید حتما ۲ مرحله باشه .وگرنه تخم ها باز شن بزرگتر شن دیده میشن

لطفا لایک نکنید .سپاس

فقط ی چیزی بگم اگه لکه دیدی هستن .اصلا نباید یدونه ام بعد سمپاشی پیدا شه .اینو اقاعه گفت .گفت بعد ۲ مرحله اگه تا دو سه روز دیدی عیبی ندارع ولی بعد دو هفته نشور چیزی دیگه نباید ببینی .بعدا بشور ‌.

من انقد زنگ میزدم .گفت اگه تا ۱۲ روز بعد مرحله ۲ ندیدی دیگه نیستن .واقعنم نبودن دیگه 

لطفا لایک نکنید .سپاس

ما تو کابینت هم زدیم از ترسم.ولی پدرمون در اومد همه رو بعد ده روز ریختم شستم. ولی بزن کابینت رو هم تا خیالت راحت شه .یارو گفت اگه یدونه بمونه باید از اول بزنی .پس انقد با دقت بزن سم 

پاشی رو 

لطفا لایک نکنید .سپاس
فقط سمپاشی کردنی اصلا خونه نباش باید ازین دستگاه ها پلاستیکی ها هستن دستی سمپاشی میکنن بگیری بپاشی ب ...

منم سمپاش گرفتم ۲۰ لیتری هر سری با اون سمپاشی کردم خونمون ۷۵ متره هر جاکه فکرشو کنی سم زدیم حتی داخل اسباب بازی های دخترم که بعدش شستیم از شدت سم تا دوهفته صورت و لب هامون میسوخت دلم برای دخترم که ۵ سالشه خیلی میسوخت میگفت مامان صورتم داره میسوزه با اینکه یک روز بعد سمپاشی ما خونه نبودیم

۴ کیلو گوگرد نمیخاد اصلا .ما اون سم پاشی ها رو اندازه دو تا لگن آب درست کردیم هر مرحله .بعد بلافاصله بعد سم زغال روشن کردیم اندازع یه نعلبکی ام گوگرد .درو بستیم .ببین بوش انقد زیاده این سم نمیتونی تحمل کنی کم میمونه آدم دلو روده ش بیاد بالا.ولی لامصب اثرش خیلی خیلی قویه ‌.

لطفا لایک نکنید .سپاس
۴ کیلو گوگرد نمیخاد اصلا .ما اون سم پاشی ها رو اندازه دو تا لگن آب درست کردیم هر مرحله .بعد بلافاصله ...

سم زغال هم شنیدم میگن مثل یه تیکه آجره اون هم خوبه فقط تهران پیدا میشه قزوین گشتم نبود کلا اما گوگرد بوی خیییلی بدی داشت خیلی اذیت شدیم الان ۴۰ روزه که آخر هفته ها میایم زنجان خونه مادرشوهرم سم میزنیم خونه دیگه خسته شدیم فردا با اون شماره صحبت میکنم حتما 

منم سمپاش گرفتم ۲۰ لیتری هر سری با اون سمپاشی کردم خونمون ۷۵ متره هر جاکه فکرشو کنی سم زدیم حتی داخل ...

ما بخدا کل رخت خوابارو ریختیم شستیم بعد سمپاشی ک خودمون سم خریدیم از ی جا .قرصم گزاشتیم یارو گفت خیالت تخت .بعد ی شب مامانم خواب بود بعد ده روز یهو ی دونه دید .وای فرداش انگار عزای عالم گرفتیم رفت ب دوست مسجدی گفت اون این مغازه رو داد رفتیم .گفت اصلا قرص خطرناکه .راهشم قرص نبود .گفت اصلا چرا شستین همه چیو باید دو مرحله بزنی بعد ۱۲ روز بشوری .اونم هر سمی نه .ما گرفتنی گفتیم الکیع .ولی یارو خیلی ریلکس بود گفت هیشکی نشده برگرده بگه ساس برگشته .واقعنم راست گفت .منم انقد تاپیکی گزشته رو میخوندم الان اینارو نوشتم چون حالتو درک میکنم.ادم افسردگی میگیرع 

لطفا لایک نکنید .سپاس
سم زغال هم شنیدم میگن مثل یه تیکه آجره اون هم خوبه فقط تهران پیدا میشه قزوین گشتم نبود کلا اما گوگرد ...

ماهم همین کارارو کردیم .همینو زنگ بزن هی سم های متفاوت نزن 

بدتر مقاوم میشن 

لطفا لایک نکنید .سپاس
ما بخدا کل رخت خوابارو ریختیم شستیم بعد سمپاشی ک خودمون سم خریدیم از ی جا .قرصم گزاشتیم یارو گفت خیا ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی در حقم خیلی وقت گذاشتی و به تک تک سوالامو جواب دادی از خدا میخوام به تمام خاسته هات برسی حتما فردا ازش مشاوره میگیرم اگه نیاز باشه میام تهران 

سم زغال هم شنیدم میگن مثل یه تیکه آجره اون هم خوبه فقط تهران پیدا میشه قزوین گشتم نبود کلا اما گوگرد ...

اصلا شنیده هارو بریز دور .مال ما ۴ ماه کشید .فقط از اول این مغازه رفته بودیم انقد زجر نمی‌کشیدیم.قرص برنج رو هم ۵ روز زودتر نرو.ما ۵ روز شد بعدش رفتیم کولر و همه چی زدیم ولی دلپیچه گرفته بودیم و تهوع .نرو اصلا نرو

لطفا لایک نکنید .سپاس
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی در حقم خیلی وقت گذاشتی و به تک تک سوالامو جواب دادی از خدا میخوام به تمام خ ...

خدا ب حق امام حسین کمکت میکنه حل میشه خیالت راحت باشه عزیزم 

لطفا لایک نکنید .سپاس