2777
2789
عنوان

قرص برنج گذاشتم تو خونه خونه میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 48 پست
خداروشکر الان نیستن .انشالله ب حق امام حسین ک دیگه برنگردند

الهی آمین انشالا هیچوقت دیگه نبینی ماهم تقریبا دوسه هفته است اصلا گزش نداریم تختو همون موقع انداختم رفت زیرمون ملافه سفید انداختم شبا پا میشم چک میکنم اما یکی دوتا پوستشو پیدا کردم خیلی نگران شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین انشالا هیچوقت دیگه نبینی ماهم تقریبا دوسه هفته است اصلا گزش نداریم تختو همون موقع انداختم ...

ببین چون خودمون خیلی زجر کشیدیم من ک میگم فردا زنگ بزن بپرس. اون سمپاشی ۳ مرحله انجام بده .ما قبل اینم چندبار سمپاشی کردیم خودمون ولی بازم نابود نشدن .چون تخم هاش باز شن دوباره میبینی 

لطفا لایک نکنید .سپاس
ن بابا ۵ مدل سم داد با نحوه ترکیب و همراه گوگرد .مغازه ش توی بازار تهرانه کارشون کلا همینه.سم فروشیه ...

گوگرد هم سوزوندین؟من ۴ بار گوگرد سوزوندم هزینه سم چقدر شد؟من که تا الان کلی هزینه کردم و تختم که کلی پولش بود انداختم بیرون

گوگرد هم سوزوندین؟من ۴ بار گوگرد سوزوندم هزینه سم چقدر شد؟من که تا الان کلی هزینه کردم و تختم که کلی ...

هزینه سم شد ۷۰۰ تومن.رو برگه نوشت چه جوری ترکیب کنین .انقدم بوی سم زیاد بود ولی چاره نبود.گفت دو مرحله باید بزنین با فاصله ده روز که اگه تخم هام بیرون اومدن مرحله دوم تخم های باز شده نابود شن .گوگرد هم داد توی هر مرحله سم پاشی گوگرد هم روشن میکردیم یه شب بیرون بودیم فردا برگشتیم 

لطفا لایک نکنید .سپاس
عزیزم لطف کن شماره رو بده

باشه عزیزم فردا حتما بهت میدم .ما چون خودمون زجر کشیدیم مطمعنم کاره خودت نیست .این شماره رو هم همسایمون داد ک خونشون ساس بود .اونام با این سم هایی که گرفتن ریشه کن شد .

لطفا لایک نکنید .سپاس
هزینه سم شد ۷۰۰ تومن.رو برگه نوشت چه جوری ترکیب کنین .انقدم بوی سم زیاد بود ولی چاره نبود.گفت دو مرح ...

خدا روشکر که از بین رفته منم کلی کار انجام دادم ولی باز شمارشو بده انشالا که از بین رفته ولی اگه نیلز بود زنگ میزنم.راستی عزیزم میگم خونه فامیل ها و همسایه هاتون اینا نرفت من خیلی میترسم کسی درگیر بشه

خدا روشکر که از بین رفته منم کلی کار انجام دادم ولی باز شمارشو بده انشالا که از بین رفته ولی اگه نیل ...

۰۲۱۵۵۶۲۶۰۵۴

شمارشو  پیدا کردم چون میدونم نگرانی 

فردا زنگ بزن توضیح بده. اون میدونه الان وجود داره خونتون یا نع .توصیح بدی بهت میگه .من نگران بودنی بهش زنگ زدم بعدش چن بار .

لطفا لایک نکنید .سپاس
خدا روشکر که از بین رفته منم کلی کار انجام دادم ولی باز شمارشو بده انشالا که از بین رفته ولی اگه نیل ...

اره ممکنه ببری خونه دیگران .هر جا رفتی لباس شسته شده ببر .بعد هر چیو انداختی دور روش یادداشت بزن آلوده ب ساس.ماهم ی سری چیزا رو ریختیم .البته قبل سم خریدن از این سم فروشی ریختیم ک اقاعه گفت لازم نبود .اگه سم میزدی پاکسازی میشد.فقط بعدش فوری نشور چیزیو .تا ۱۲ روز باید صبر کنی بعد سم پاشی دو مرحله ایی.

بعدش خیالت تخت شد بریز بشور.فرشم اگه بچه کوچیک نداری لازم نیست بشوری آثار سم بعد ۲۰ روز پاک میشه .ما توی کابینت رو هم زدیم .کابوس بود 

لطفا لایک نکنید .سپاس
اره ممکنه ببری خونه دیگران .هر جا رفتی لباس شسته شده ببر .بعد هر چیو انداختی دور روش یادداشت بزن آلو ...

برا ما زیاد نشده بود کلا ۶ یا ۷ تا ساس بالغ دیدیم اما تخمشون دور تخت زیاد بود تقریبا ۴۰ روز پیش فهمیدم ساس داریم بعد اون ۳ بار سم زدم ۴ بار گوگرد سوزوندم الانم قرص گذاشتم اصلا داخل آشپزخونه سم نزدم چون نبود اونجا یه سم فروش گفت داخل آشپزخونه نمیره من وسواس فکری دارم با اینکه دیگه گزش نداریم اما استرس شدید گرفتم میگم نکنه باشه ده روز پیش چند تا لکه روبالشتم دیدم نگران شدم و یه دونه پوستشو پیدا کردم ولی گزش اینا اصلا نداریم خدا خیرت بده خیلی با حوصله به سوالام جواب دادی فردا زنگ میزنم با اون سم فروش هم صحبت میکنم میگم به نظرت تا چند روز دوباره چک کنم که مطمئن بشم نیستن یا هستن منظورم اینکه که بعد چندروز بعد قرص و سم و اینا دوباره بفهمم هستن یا نه؟  

انشالله مشکلت حل میشه خیالت راحت .ماهم همین جوری نگران بودیم .من حتی گریه میکردم ی مدت .

من که دیوانه شدم رفتم دکتر برام داروی خواب نوشته بازم نمیخوابم معمولا تا۴ بیدارم از استرس برام دعا کن عزیزم