2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی میشه بیاین حالم خیلی بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 49 پست
رد مظالم بده هر چقدر که هست هر سال یه بخشی رد کن تا از گردنت‌ برهالبته چون زنده ان باید پرداخت کنی ب ...

بله انگار چاره‌ای نیست باید ماهانه چنتا کتاب تهیه کنم

پول گنده‌ش میشه همون پول آزمون ها هرچی زودتر بدم زودتر خلاص میشم🥲

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

خواهر کجای کاری قیمت کتابا و آزمونایی که من دانلود کردم خیلی بیش از این حرفاس ۲ میلیون اصلا توش قاب ...

والا چی بگم  تو خیلی حساسی منم ویدیو های تاملندو رایگان نگاه کردم پیدی اف کتابارم رایگان خوندم .... و خب حق داشتم میدونممم بیشتر ۲ تومنه چون  قسمت هر کتابی الا ۷۰۰ تا یک تومنه.... 

ولی خب تو میتونی هر سال موقع  پاییز برا یه بچه در حد دو یا سه تومن خرج کنی اونم هر سال.... خیلی بهتر از ابنه پول مفت بدی به اون موسسه .... اون موسسه پول مفت در میاره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️درواقع خیلی خیلی دارن بچه هارو میچاپن....

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگر جای تو بودم ، چون گفتی فرهنگیان هستی ، خودم رو متعهد میکردم به یه اندازه مشخص به بچه های بی بضاعت رایگان تدریس میکردم

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
زنگ بزنید دفتر مرجعتون

به دفتر احکام مشهد زنگ زدم اسم مرجعمم گفتم

گفت شما خیلی محترمانه دزدی کردی باید با نرخ تورمش پرداخت کنی همه شونو من فکر میکردم مثل قرض گرفتن پول  همون مقدار ارزش سابقشو باید پرداخت نکنم

نگووو به نرخ روزه🤦‍♀️

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

والا چی بگم تو خیلی حساسی منم ویدیو های تاملندو رایگان نگاه کردم پیدی اف کتابارم رایگان خوندم .... ...

داری راهنمایی اشتباه میکنی عزیزم

وقتی اون موسسه هست باید پولو‌ برگردونی بع همونا نه کس دیگه

اختیارت‌ دست خودته کسی مجبورت نکرده بری اونجا و پول مفت بدی و فلان 

من حرفتو گرفتم ولی شرعیش‌ اینه‌ باید پرداخت کتی به خودشون و اگه حالا اون طرف مرده باشه نتونی بهش بدی رد مظالم بدی

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
حالا چه موسسه ای بود

اکثر کتابا خیلی سبز بعضی ها موج ازمون

آزمون قلمچی

واقعا کن فیکون کردم هرچی منبع دم دستم بود🤦‍♀️🤦‍♀️

ببخشید چجوری خوندی چقدر خوندی قبول شدی خیلی دلم میخاد ؟؟؟

من پارسال اواخر آبان انصراف دادم و دقیق یادم نیس از آذر یا دی نشستم پشت کنکور   ساعت مطالعه‌م زیاد نبود چون دبگه نمیکشیدم و خیلی چیزا هم یادم بودن

مگه نمیگید پی دی اف و آزمون رایگانپس پول چی؟

خب خودشون که رایگان نکرده بودن غیرقانونی دانلود کردم 

مثل فیلم ها که زیرخاکی میدن بیرون

والا چی بگم تو خیلی حساسی منم ویدیو های تاملندو رایگان نگاه کردم پیدی اف کتابارم رایگان خوندم .... ...

خب درسته قیمتشون بالاست ولی خود ما هم حاضر نیستیم مفت و مجانی یه برگ از رو زمین جمع کنیم اونا هم زحمت کشیدن کتاب تالیف کردن سوال طرح کردن کلی آدم پشتش بوده

بخصوص آزمونای خیلی سبز  انقدررر براش وقت گذاشتن هر آزمونش قدر یه کتاب صفحه داره

چاره‌ای نیست باید بهرحال پس بدمشون

ولی خب حس بدی دارم انگار حقوقم کامل مال خودم نیست