2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 162426 بازدید | 736 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حیف نتم واس عکست اسی اه اه چی بود نکنه دخترت پنح سالشه؟

شما نظراتت همیشه بی ادبانه و به شدت گستاخانه هست

نمیدونم چرا تعلیق نمیشی

عجیبه

خیلی ها شاکی هستن ازت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

مطمئنم دخترت کدبانو هس

چون دیدم بعضی کاربر هایی که همیشه حسودی میکنن گفتن بد شده. پس دقیقا برعکسه

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

چ شیک چ رنگاییچجور صورتیو درآوردی

مرسی عزیزم جای آب سرد بستنی زدم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

شاید شما یه عکسو باز کردی برا یک نفر اونم تازه عروس خییییییلی کاره والا من با سابقه بیست ساله از خان ...

من ک باردار بودم 

۱۹سالم بود تاحالا جز شیر برنج چیزی نذاشته بودم 

۴۰نفر مهمونب دادم بدون کمک 

با چندمین مدل ژله سالاد غذا و...........

همچین چیزی ک گف من فک کردم واقعا تعجب داره دیدم هرچی بود ساده بود 

مامان من با۵۰سال سن بهترازین تزیین میکنه

پذیرایی قشنگی کرده دستش درد نکنه

وای فقط اون فلفل ها سر سفره خیلی نازه😍😍😂😂

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
منم دیشب خونه مادرشوهرم بودم دیدم هیچی ندارن همه چیزا قدیمی هاشونو اوردم و کرسی گزاشتن و بازبودن هیچ ...

الهی که خوشبخت بشی🥺🥺

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
منم دیشب خونه مادرشوهرم بودم دیدم هیچی ندارن همه چیزا قدیمی هاشونو اوردم و کرسی گزاشتن و بازبودن هیچ ...

چه کار خوبی کردی🌸

حس و انرژی خوبی دریافت کردم😍 

خوشی و برکت سهم هر روز زندگیتون باشه

اللَّهُمَّ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ🤲💚

بزرگم متولد82بعدی 84بعدی دوقلو14بعدی 11بعدی4اخرین بچمم14ماهشه دردهمشون تو قلبم

ای خداااا ای جانم چرا درد عزیزم خوشبختی همه شون گلم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
چون این کاربر زیاد معروف نیست عکسایی که گذاشت همه زدین تو ذوقش اگه یه کاربر معروف همین عکسارو میذاشت ...

بهترین کامنتی بود که دیدم من بعضی کاربرهای معروف رو میبینم عادی ترین کارهارو انجام میدن یا قیافه خیلی معمولی دارن ولی باید کامنت هارو ببینی که سرشار از تملقه....وای عزیزم چرا اینقدر خوشگلی،خوش به حال مامانت که اینقدر زيبايي، چقدر ته دیگ سوخته غذات خوشگله و......

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇