2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 137716 بازدید | 673 پست
بخدا دخترمنم تنبل تنبل تنبل بود خداشاهده لباس زیراشم خودم میشستم حالا بیاوببین خونه شوهرچکارامیکنه ف ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر.عیب نداره هر چی تو خونه مامان کم کاری کنن .همینکه برا خودشون خوب باشن که ما فحش داده نشیم یه دنیا ارزش داره😆😆😆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه شما خوشحالید و ذوق میکنیدمن مامانم یکسره میگفت خونه‌ی من کاری نمیکردی واسه شوهرت هرکاری میکنی ب ...

خدانکشتت،اشکال ندارهههه مامانن دیگهههه😅😅😅

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
خدارو صدهزار مرتبه شکر.عیب نداره هر چی تو خونه مامان کم کاری کنن .همینکه برا خودشون خوب باشن که ما ف ...

وای دقیقاااا بخدا ماهم میگفتیم خدابه شوهرت رحم کنه گشنگی باید بکشه اماحالا میبینم طعم ومزه غذاهاش ازدستپخت منم بهترشده فقط تو ده ماه ازدواجش😂

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
خوبه شما خوشحالید و ذوق میکنیدمن مامانم یکسره میگفت خونه‌ی من کاری نمیکردی واسه شوهرت هرکاری میکنی ب ...

منم به دخترم گفتم ازاین حرفا گفتم هاتو خونه پدرت بلدنبودی املت درست کنی خونه شوهرت معجزه کرده 😂😂

دقیقا.اینکه با ذوق از هنرنمایی دخترش عکس گرفته😍😍😍😍😍

خیلی 😍😍😍

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

به به عزیزم 😍

ماشالله به این دختر هنرمند 👏

واقعا برای تاره عروس با سن کم  , خیلی سخته که دست تنها اینهمه غذا و دسر و ژله و تزئین انجام بده 

ان شالله همیشه دور هم به‌خوشی جمع بشید و سفره تون پربرکت 

و خوشبختی و عاقبت بخیری بچه هات رو ببینی 

ان شالله بچه های ما هم بزرگ بشن و بتونیم این حس خوب رو تجربه کنیم 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
به به عزیزم 😍ماشالله به این دختر هنرمند 👏واقعا برای تاره عروس با سن کم , خیلی سخته که دست تنها ای ...

دورت بگردم خواهر خوبم انشالله ثمربچهاتو ببینی  اره دست تنها کلی زحمت کشید برا دوازه نفربهترینهاروتذارک دید

چه مامان باحالی هستی تاپیک زدی عکس گذاشتی، نی نی سایت میای😊اتفاقا منم مامان دیشب جلو شوهرم گفت، این ...

منم دیشب به شوهرش گفتم بیا ازخداچی میخای دیگه زن هنرمند کدبانو باذوق وسلیقه  😂😂یکم مادرزن بازی دراوردم 

البته شوهرش عشق میکردا