2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 133039 بازدید | 667 پست

چقد کامنتا باهم متفاوته 

سه چهار صفحه بیشتر نخوندم

خداروشکر که هنوز خیلی از خانومای اینجا زنانه و با لطافت برخورد میکنن 

بخدا دل شکستن هنر نیست 

حرف های با نیش و کنایه رو بذارید برای جایی که لازمه نه اینجا 

این تاپیک ذوق ی مادرو نشون میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی جان ممنون از تاپیک انرژی مثبتت❤️☺️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من ربط جنوب و سرامیک رو نفهمیدم،مگه فقط جنوبی‌ها سرامیک میکنن؟شهرای دیگه چیکار میکنن؟

انگار جنوبی ها برای شوره نزدن دیوار اینکارو میکنن

شهرای دیگه هیچی رنگ یا کاغذ دیواری میکنن

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

خانما خیلیییییی ذوق مرگ شدم دخترم کدبانوشده افتخارکردم بهش شوهرشم عاشقانه نگاش میکرد کیفم اومد دورد ...

خدا حفظت کنه مامان مهربون

عکسارو دیدم خیلی خوب شده همیشه به شادی دور هم باشین

انگار جنوبی ها برای شوره نزدن دیوار اینکارو میکننشهرای دیگه هیچی رنگ یا کاغذ دیواری میکنن

ماهم سرامیک میکنیم ولی کنار دریا نیستیم که شوره بزنه.واقعا شهرهای دیگه سرامیک نمیکنن؟؟

کاربری سال ۹۶ هستم.
ماهم سرامیک میکنیم ولی کنار دریا نیستیم که شوره بزنه.واقعا شهرهای دیگه سرامیک نمیکنن؟؟

نه جای ما زمانای قدیم مد بود. ما هم اصلا نزدیک دریا نیستیم و وسط بیابونیم. خونه های قدیمیمون که مثلا از زمان پدربزرگامونه سرامیکه ولی بعدش تو منطقه ما از مد افتاد.

کاربری فیکه

العان تیکه کلام دهه هشتادی هاست🤦‍♀️

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

آخی عزیزم 😍

خدا حفظش کنه

بـــدون تو ن زندگی واسم معنا داره ن یلــدا😭😭😭دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤