2777
2789
عنوان

مهاجرت از طریق ازدواج با سیتیزن اون کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفا ایطو نگینایرانیا چه مرد چه زن از همه جای دنیا زیباترن

تاثیر گزار بود همه معیار های زیبایی جهانی از چهره زنان اروپایی گرفته شده مث موی بلوند یا دماغ کوچیک نمیدونم هیکل و همه چیز از زنان اروپایی الگو گرفته شده 

البته ما ایرانیا چون ی سری صفات نمیتونیم داشته باشیم میکوبیم مثل قد بلند زنان اروپایی یا بور بودنشون

چه ربطی داره . اتفاقا یه موجی از ازدواج مهاجرا با دخترای ساکن ایران ایجاد شده من سه تا دوستان خودم ا ...

انقدر استدلالات کوچیکه ک حتی نمیدونی وقتی ادم بخواد رای کلی صادر کنع باید حتماا اطلاعات مهاجرتیش به شدت بالا باشه

دوم اینکه عموم جامعه در نظر بگیره ن تجربه زندگی دوستاشو😑

ممنون ♥️ همین عنوان که فرمودینو سرچ کنم دیگه؟

https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/family-immigration/immigrant-visa-for-spouse.html

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

تاثیر گزار بود همه معیار های زیبایی جهانی از چهره زنان اروپایی گرفته شده مث موی بلوند یا دماغ کوچیک ...

الان الهه زیبایی و زن رویاهای اکثر مردا ، خانوم مونیکا بلوچی بور و چشم رنگیه؟ 

آدری هپبورن بوره؟ 

کندال جنر؟ و.... 

من واقعیت گفتمبنظرم زن ایرانی زیباتربن

نظر شما الان خیلی مهمه؟شما شخصیت تاثیر گزار سیاسی ای چیزی هستید ؟؟ مهم واقعیه ک من گفتم سلیقه شخصی شمام فقط برای خودت مهمه ن برای بقیه

نظر شما الان خیلی مهمه؟شما شخصیت تاثیر گزار سیاسی ای چیزی هستید ؟؟ مهم واقعیه ک من گفتم سلیقه شخصی ش ...

اخه نظر شما هم همچین جهانی و طبق آمار نبود 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نظر شما الان خیلی مهمه؟شما شخصیت تاثیر گزار سیاسی ای چیزی هستید ؟؟ مهم واقعیه ک من گفتم سلیقه شخصی ش ...

😂😂اونوقت گفته‌های شما مطابق کدوم جامعه آماری و تحقیق بوده که از بقیه کاربرا ایراد می‌گیرین؟ 

به من که مرتبط نیست 

ولی سعی کنید عمیق تر و آگاه تر به اطرافتون نگاه کنید 

اگه اینستاگرام هم دارید یه گشت توی اکسپلور بزنید و میبینید چقدر کاپل‌های دو ملیتی داریم 

بخصوص خانوم های ایرانی و آقایون اروپایی،کره‌ای و یا آمریکایی

البته که طرف بنده ایرانی هستن نه امریکایی

الان الهه زیبایی و زن رویاهای اکثر مردا ، خانوم مونیکا بلوچی بور و چشم رنگیه؟ آدری هپبورن بوره؟ کندا ...

هعی خدااا چقدر بخدا قوه تحلیلتون پایینهمن صرفا مثال زدم نوع هیکل ایرانی کلا با اروپایی و کندال امریکایی فرق داره

اونا بدن هاشونمث من و تو پر پشم نیس زیر تیغ جراحی چهل کیلو دماغ عمل نمیکنن خدادادی دماغاشون ریز 

هیکل و نوع استخون بندیشونبا منو تو فرق داره 

مجبور نیستی راجب چیزی ک اطلاعات نداری حرف بزنی 

دوست من مهاجرت کرده امریکا ی بار تو ویدیو کال میگف  من ی بار اینو پرسیدم ازش گف یکی از دلیل ازدواج اون عده محدود امریکایی با ایرانیا اینه ک زنان امریکا به شدت پشتهمناز حقوقشون دفاع میکنن و فینمنسمچیه از اونان و برابری صد میخوان ولی زن های ایران مظلوم تر بی زبون ترن از حقشون دعاع نمیکنن وایه این ترجیح میدن ی عده محدود برن سمت زنای ازوپایی