دوستان میشه بگید درمان قطعی ایدز کی میاد چرا تا الان کی علم انقدر پیشرفت کرده و با این همه تجهزیات درمان قطعی ایدز نمیتونن درست کنن؟ و دوستان خدای نکرده کسی ایدز گرفته باشه درمانش چجوریه ایا درمانش توسط بهداشت رایگانه؟ یا هزینه داره؟ و اینکه ینفر تو حیاط مدرسه من داشتم حرف میزدم با دوست صمیمیم اومد سوزن زد پشت کمرم بنظرت الان من ایدز میگیرم دختر خالم خیلی ترسوند منو دوستان دیگ زندگی رو به پایانه؟ و من تازه جونم هزار جوره ارزو داشتم 😞
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین بالفرض که اصلا اون سوزن آلوده باشه، خب ویروس ایدز که نمیتونه تو محیط بیرون از بدن مدت طولانی زنده بمونه ، شما هیچی هیچی نداری، اما به اون بیشعوری که اینکار خطرناک رو کرد حسابی گوش مالیش بده ، خودتونم همراه دختر خاله تون یک مقدار در مورد این بیماری و روش های انتقالش مطالعه کنید ، مراقبت خوبه اما ترس بی مورد آسیب زا هست عزیزم