2777
2789
عنوان

دورهمی های فامیلی شماها چطوریه

121 بازدید | 14 پست

من و خانواده م چندین ساله به یه استان دیگه رفتیم امسال مجبور شدم بخاطر کاری بیام مسافرت شب یلدا خونه فامیل بزرگ جمع شدیم همه همو مسخره میکنن هیچ کس کمک نمیکنه دو نفر دو نفر حرف میزنن و باید مواظب بود چیزی رو زمین مبل ریخته نشه و یه جورایی حالت منت گذاشتن برای دعوت هست اینهمه خرج کردم و اینا

عادیه به نظرتون این دورهمی 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
برا فامیل نزدیک نه ولی برای فامیل دور، یک ساعته اینجا معادل 7 سال رو کره زمینه😂

نه دیگه دایی و خاله و اینا 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برخوردشون باشما چجوری بود

عالی نیست ولی بد نیست درصورتیکه اونا میان من بسیار تحویل میگیرم 

میرفتی هتل بهتربود

دیگه نمیام اگر بیام از این به بعد میرم خونه پدر مامانم حس میکنم زورشون میاد 

اومدن خونتون مثل خودشون رفتار کن

مامانم نمیزاره ولی از این به بعد کاریش ندارم دیگه 

الان همه بد شدن

چرا واقعا 

مگه خوبی کردن خوبی حرف زدن چی از آدم کم می‌کنه 

شاید بعضیا از روی حسادت اینطوری رفتار میکنن

حس میکنم همین باشه 

میدونی چیه تا زمانیکه مامانم دو تا بچه ها شو داداشم و خواهرمو سر خونه زندگی فرستاده بود همش میگفتن صبر کن میبینی و هیچ احترامی و عزت و تحویل نمی‌گرفتند ولی تا طلاق گرفتند ترحم کردند