2777
2789
عنوان

شب یلداتون چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4518 بازدید | 133 پست
واقعا به نظرم اینکه فقط دور هم جمع شدیم بسه اینقدر تشریفات نمیخاد هرچی ساده تر صمییت بیشتر

ببین از فردا باز همون روال عادی زندگی و گرونی و بدبختی 

مردم زود جوگیر میشن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خوبه ولی دلم میسوزه برای کسایی که پول ندارن یا بیخودی برنامه اشون بهم میخوره مثلا همسایمون تنها بود ...

موافقم می‌تونه شب یلدا خیلی هم غمگین باشه من سر شب خیلی حالم خوب بود الان واقعا خیلی بغض کردم نیمدونم چمه

عاشق خدایی هستم که چه بخواهیم چه نخواهیم دوستمان دارد❤️🖇️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیم عالی انشالله سفره همتون پر روزی باشه.

ولی از عزیزانی که قراره امشب عکس تجملاتشونم بزارند خواهشمندم نزارند چون برا خودشون جذابه و برا کسایی که توان ندارن حسرته.♥️🙏🏻

تاپیک آخرمم در همین مورده

کردستان✌🏼🕊️
میگم واقعا با این قیمت های فضایی،، مردم از کجا میارن گل بخرن؟؟

مگه گل هم میخرن؟؟ 

ما که فقط هندوانه داشتیم و یکم تخمه ساده و یه کدو حلوایی که من پختم بردم خونه بابام همین😕😕🙈

خوب بود خوش گذشت 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤