2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده بیاید بگید چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی این امروز اصلا چن دقه هم تایم نداشت ی پیام بده؟ منم تک و تنها خونه نشسته بودم جاییم نرفتم انگار ...

میفهممت 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

یعنی خاتواده ها در جریاننبنظر من لج و لحبازی اصلا خوب نیست ادم اسیب میبینه اگه دعواتون شده بهش فرصت ...

دقیقا دست گذاشته رو نقطه ضعفم 

قول داده بود مشروب رو بزاره کنار و سیگار نکشه..

عمدا اومده بهم‌گفته آره دیگه تا صب سیگار میکشم

ک چی بشه؟ چیو داره ثابت میکنه با اینکار؟

دقیقا دست گذاشته رو نقطه ضعفم قول داده بود مشروب رو بزاره کنار و سیگار نکشه..عمدا اومده بهم‌گفته آره ...

میخاد بهش توجه کنی منتشو بکشی

منکه خودم ی ادم منت کش احمق ساده هستم ک حتی یبارم نتونستم با شوهرم قهر کنم همیشه من منت کش آشتیم چون خیلی دوسش دارم

اصلا بچه ها میدونه روزای پریودی من زیاد حال روحیم خوب نیس...بجای اینکه توجه کنه،یذره واسم وقت بزاره ،بهونه میاره.. خب اون منو درک نکنه پس کی درکم کنه...منم آدمم دل دارم، اون اولویت هاش همیشه خوش گذرونیه و رفتن پیش دوستاشه...وقتی پیش دوستاش میره،اصلا پیداش نیس ،ی پیام ساده هم‌ازش نمیبینم...امروز شب یلدا بود...بجای اینکه این شب رو باهم  وقت بگذرونیم ،ولی اصلا نبود ینی از صب تا ساعت ۱۱ونیم فول تایم بود وقت نداشت واسم؟ آدم حتی تو شلوغ‌ترین تایم هاشم گوشی دستشه...اینجوری با اینکاراش دلم میشکنه