2777
2789

امروز ما  از هم دور بودیم من شهر‌دانشگاهمم اون شهر خودمون فردا برمیگرده شهر محل کارش خلاصه یلدا پیش هم نبودیم  بعد یه مسائلی پیش اومد گفتم بهم بگو گفت نمیتونم الان فردا میگم دیگه منم یکم لج کردم بعد آخر شب زنگ زده میگه تو خیلی خوبیا ولی کج بحثی دلم شکسته ازش حس میکنم اینو گفته ینی منو نمی‌خواد 

پ ن:عقدیم دوساله و فردا پریودمه شوهرم گفت می‌دونم نزدیک پریودته اینجوری شدی عذرخواهی کرد ولی بازم حس میکنم ته دلش از من صاف نیست اینو گف ولی خیلی گفت ربطی به دوست داشتنم نداره این موضوع من بازم دوست دارم ولی شرایط نداشتم برات تعریف کنم و فلان

الان دارم گریه میکنم

زیادی لوسی وقتی نمیخواد بگه برا چی گیر دادی بگه ضمنا حرفی هم نزده بخوای بق کنی. لوس بازی زیاد در اری بعدا سر مسائل واقعی ابدا ناراحتیت رو مهم نمیبینه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این عدم بلوغت و لوس بازی های زیاد آخرش میفهمی به ضررت میشه 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
زیادی لوسی وقتی نمیخواد بگه برا چی گیر دادی بگه ضمنا حرفی هم نزده بخوای بق کنی. لوس بازی زیاد در اری ...

نزدیک پریودیمه وگرنه لوس نیستم بخدا اما‌دلم ازش شکسته اینم ک نیومد پیشم خیلی ناراحتم کرده میگم نو‌کلا نمی‌خواستم من باشم میگن نه بخدا شرایط نداشتم 

نزدیک پریودیمه وگرنه لوس نیستم بخدا اما‌دلم ازش شکسته اینم ک نیومد پیشم خیلی ناراحتم کرده میگم نو‌کل ...

خب کاری نکرده دلت بشکنه ک. من خواهرانه بهت میگم سر چیزای مسخره بخوای اینجوری کنی بعدا دیگه عادی میشه براش و اصلا براش مهم نیست ناراحتی های مهمت

خب کاری نکرده دلت بشکنه ک. من خواهرانه بهت میگم سر چیزای مسخره بخوای اینجوری کنی بعدا دیگه عادی میشه ...

ینی الان ناراحت نباشم؟یه حوری‌گفت حس‌کردم ته دلش ازم بدش میاد ولی گفت ربطی ندارد به دوست داشتنم بنظرت دروغ نمیگه؟

نزدیک پریودیمه وگرنه لوس نیستم بخدا اما‌دلم ازش شکسته اینم ک نیومد پیشم خیلی ناراحتم کرده میگم نو‌کل ...

پریودیه  ، تیر ک نخوردی !!!

مگ  ما پریود نمیشیم چرا اخلاق ما تغییر نمیکنه

چقد لوسید بخدا

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ینی الان ناراحت نباشم؟یه حوری‌گفت حس‌کردم ته دلش ازم بدش میاد ولی گفت ربطی ندارد به دوست داشتنم بنظر ...

واااااا بسم الله ... چیزی بهت نگفته که اصلا بخواد عذرخواهی کنه جواب منطقی بهت داده دختر خوب... ضمنا زندگیتو وابسته دوست داشتن اون کنی هی ازش بپرسی خیلی زود از دلش خواهی رفت یکم بالغانه رفتار کن 

پریودیه ، تیر ک نخوردی !!! مگ ما پریود نمیشیم چرا اخلاق ما تغییر نمیکنهچقد لوسید بخدا

واقعا هم دلم نمیخواد دلش بشکنه هم اینجور وقتا میگم بعضی پدر و مادرا چقدر ظلم کردن با این ندل تربیتاشون. بجه های لوس که میرن تو زندگی رو اعصاب ی موجود دیگه

هممون میدونیم پریودی چجوریه و کلی روح و روانش بهم میریزه 

ولی قرار نیست چون پریودی منطقو ببوسی بزاری کنار 

بنده خدا حرف بدی نزده که دلخور شدی گریه کردی

شما از یه جا دیگه دلت پره

احتمالا چون یلدا پیش هم نبودید

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

واقعا هم دلم نمیخواد دلش بشکنه هم اینجور وقتا میگم بعضی پدر و مادرا چقدر ظلم کردن با این ندل تربیتاش ...

دقیقا تربیت اشتباه همینه ، الان شوهرش هیچی نمی ولی  بعدا براش کاملا عادی میشه و این دختر ضربه می بینه 

الان هیچ اتفاق خاصی نیفتاده  اسی ناراحت شده 

خب بی احترامی نکرده ک گفته الان نمیگم بعدا برات تعریف میکنم 

خیلی مودبانه گفته 

اسی حتی اینو درک نکرد که شاید طرف حوصله نداره و الان خسته هس ، خلاصه شرایطش نیست ، و این اصلا مربوط ب دوست داشتن  اسی نیست 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)