2777
2789
عنوان

به نظرتون حکمت شکست عشقی من چیه

117 بازدید | 26 پست

حکمتش چی می‌تونه باشه وقتی که باهاش دوست نبودم 

هیچ وقت با هیچ پسری دوست نبودم و اینکه یسال تموم یه جورایی پیش رفت که من حس کنم بش میرسم به دلایلی چقدر زیاد دیدمش و پیجش دیدم و استوری های هرروزش این قدر که زیبا بود و به دلم می‌نشست

الان ۶ماهه ازدواج کرده به نظرتون حکمتش چی بود مثلا من خورد بشم خدا خوشحال میشه 

مگه نمیگن هر کاری از خدا برمیاد براش کاری داشت جوری برنامه رو بچینه من اصلا اینو نبینم یا حداقل خواستگارم نباشه یا بهش برسم 

حکمت سنگینی این غم وحسرتش تا ابد رو دلم چیه

رشد روحی و به شناخت بالا رسیدن هم از خودت هم از انسان‌ها هم از خدا.شکست عشقی چندین درس رو همزمان با ...

ولی من خیلی داغون و افسرده شدم فک نمیکنم رشدی کرده باشم فراموشی هم گرفتم به شدت کند ذهن و کم حواس هم شدم هیچ انگیزه ای ندارم اینا که گفتی همش حرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی من خیلی داغون و افسرده شدم فک نمیکنم رشدی کرده باشم فراموشی هم گرفتم به شدت کند ذهن و کم حواس هم ...

من دقییییقا همین رو تجربه کردم

دقیقا مث تو خودم رل نداشتم

دقیقا مث تو پسره ازدواج کرد (۱ سال و ۴ماهه)

حتی دقیقا هم سن تو ام

هیچ کدومش فقط حرف نبود

منتها آدم‌ها با هم فرق دارن

من درسشو گرفتم. تو زانوی غم بقل کردی

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
من دقییییقا همین رو تجربه کردمدقیقا مث تو خودم رل نداشتمدقیقا مث تو پسره ازدواج کرد (۱ سال و ۴ماهه)ح ...

تورو خدا داستانت رو برام تعریف کن پس چرا من خوب نمیشم ۶ماهه ازدواج کرده 

تورو خدا داستانت رو برام تعریف کن پس چرا من خوب نمیشم ۶ماهه ازدواج کرده

چون تو هنوز به خود شناسی انسان شناسی و خداشناسی نرسیدی 

من خیییییلی زجر کشیدم تا تونستم رها کنم. واقعا انرژی وقت و زحمت زیادی بابتش کشیدم. اصلا ساده نبود

من ۱ سال کامل یا حتی بیشتر روی خودم کار کردم ۱/۵ سال اینا

رمز خاصی نداره. فقط سختی بکش تا شناختت بالا بره. زیاد فکر کن. 

چون تو هنوز به خود شناسی انسان شناسی و خداشناسی نرسیدی من خیییییلی زجر کشیدم تا تونستم رها کنم. واقع ...

۱سال و نیم یعنی طول کشید خوب شی 

چن سال عاشقش بودی 

دقیییییقا. باهاش دوست نبودم و دقیقا عاشق چهرش شدم

چی بگم من که هیچ وقت اهل دوستی با نامحرم اعتقادم سرجا 

نمی‌دونم خدا چرا دوسم نداشت اونیکه دیوونش بودمو دست دستی داد به یه دختر خوشحال خوشگذرون که خوشحالتر شه

ولی یه نگاه به دل من نکرد منی که همیشه افسرده بودم اون شخص می‌تونست آرومم کنه ولی شد یه زخم عمیق رو قلبم افسرده بودم افسرده ترم کرد گاهی میگم نکنه خدایی وجود نداره

چی بگم من که هیچ وقت اهل دوستی با نامحرم اعتقادم سرجا نمی‌دونم خدا چرا دوسم نداشت اونیکه دیوونش بودم ...

البته من از قبل از ماجرای اون پسر افسردگی داشتم🤦‍♀️

فرض کن هم فشار افسردگی روم بود هم شکست عشقی هم یک سری مسائل دیگه.  قشنگ پدرم در اومد